Sikerült már tanulmányoznod Akasha krónikáját?
2011. dec. 6. 21:33
Nem. És biztos vagyok benne, hogy senkit nem fogsz itt találni akinek sikerült.
2011. dec. 6. 21:52
Én még nem tartok itt, de nagyon erdekel a tema. Ugyhogy legyszi, ne csak kérdezz, tájékoztass is! Mi az a 3 metafizikai torvény, es mit jelent ISMERNI oket?
Gondolom, nem eleg csak érteni, hanem valami alkalmazasrol van szo, igaz?
2011. dec. 6. 21:52
Nem értem, miért kéne bármely metafizikai törvényt ismerned hozzá.
Persze én sem értek hozzá. Régen olvastam paratudósoktól erről, ott az állt, hogy asztrál utazással, mély meditációval sikerült elérniük a könyvtárt.
Szerintem, hogy a kérdésedre valós választ kapj ezen az oldalon majdnem egyenlő a nulla százalék eséllyel.
2011. dec. 6. 22:58
Rengeteg félreértés van ezzel a témával kapcsolatban. Akasha az 5-ik elem, invokálásával teljesen elrejtheted szándékaidat más mágusok és entitások elől, és még számtalan hasznos tulajdonsággal is rendelkezik amit még nem fedtem fel.
Fogalmam sincs milyen törvényekről beszélsz.
A színét leginkább lilás rózsaszínhez tudnám hasonlítani, és viszonylag úgy néz ki mint valamiféle köd (ha elakarsz kezdeni vele dolgozni nem árt ha tudod hogy egyáltalán mivel állsz szemben).
2011. dec. 7. 15:43
ez a kérdés amilyen embert feltételez h elérte egyáltalán vki, nem itt helyén való itt nincs olyan ember !!!
2011. dec. 7. 18:12
7/22 A kérdező kommentje:
Összegezzük tehát. Sok helyen utánanéztem már, a metafizikai törvényt jómagam nem ismerem, egy helyen olvastam róla, hogy mielőtt megismerni akarom a krónikát tudnom kell a "törvényeket". Hogy ebből mennyi helyénvaló őszintén szólva fogalmam sincs:D Annyit tudok, hogy egy embernek (gondolom nem egyetlennek) sikerült elérni és "olvasni" is tudott belőle. Ő nem más mint Nicola Tesla. Én tőle indultam el és ezért próbáltam keresni itt olyat aki tapasztalt, de látom bakot lőttem :)
tesla egy olyan ember volt akinek számos kutatása még mindig fekszik vmelyik íróasztal fiókban , hiszen amivel kísérletezett az mindig is szúrta sok embernek a szemét.
2011. dec. 7. 20:04
9/22 A kérdező kommentje:
Pontosan, Tesla egy zseni volt, rengeteg olyan találmánnyal ami az ő korában igencsak merész volt. Azonban olvasgatva a cimzett leveleit találtam érdekességeket, emlitéseket Akasha krónikáról, és a dokumentum filmjében szerepel az is ahogy az ötleteket szerezte, mindig transzba esett előtte. Tehát Tesla tudatosan használta. Ezt a kis sztorit csak érdekesség képp irtam le, ezzel leszögezve, hogy az akasha krónikába bele lehet nézni. Örültem volna olyanak akinek ez már sikerült, hiszen segíthetett volna. Akit érdekel ez továbbra is, szivesen beszélgetek róla:)
10/22 anonim válasza:
Nyolc évvel ezelőtt jártam egy jósnál, akiről egy újságban olvastam. Ebből az időtávlatból már teljes biztonsággal kijelenthetem, hogy amiket akkor jósolt, azok 90 százalékban bekövetkeztek. Ez az illető beszélt arról az újságcikkben, hogy az információkat az Akasha krónikából nyeri. Természetesen fogalmam nem volt róla, hogy mit akar ezzel mondani, emlékszem, még bosszankodtam is, hogy micsoda 'hajánál fogva előráncigált' elnevezéseket tudnak egyesek kitalálni. Azóta olvastam László Ervin könyvét, a Kozmikus kapcsolatok-at, ahol szintén emlitésre kerül ez a dolog, és mivel a szerzőről azt irják, hogy többek között az ENSZ Továbbképzési és Kutatási Intézetének igazgatója volt, kezdtem gyanitani, hogy mégsem a jós találta ki az Akasha krónikát. Egyébként az illetőt Nyilas Mihálynak hivják, budapesti. Azért irom ki a nevét, mert tudomásom szerint a mai napig praktizál és tanit, legalábbis ezt látom a honlapján (nyilasmisi.com). Ugyhogy szerintem ő lehet a te embered...
2012. jan. 4. 04:46
További kérdések: