Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti elhiszitek, amit 404 mond?

Ti elhiszitek, amit 404 mond?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 15:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Mit szeretnél tudni a cocom listáról?"

Ja bocs, rossz linket raktam? Korábban kerestem valamit arról, lehet, hogy az került ide? :DD

Ezt akartam linkelni a gugli keresőben:

"404 válasza"

2011. dec. 7. 10:51
 12/21 anonim ***** válasza:

"Ja bocs, rossz linket raktam? Korábban kerestem valamit arról, lehet, hogy az került ide? :DD "

Nem, a link tökéletes, de 404 a tudatával el akarta hárítani a törekvésedet.

2011. dec. 7. 17:03
 13/21 anonim ***** válasza:

"404 a tudatával el akarta hárítani a törekvésedet."

Érzem is a bizsergést a tarkómban, de próbálok ellenállni. :)

2011. dec. 7. 22:32
 14/21 anonim ***** válasza:

"Érzem is a bizsergést a tarkómban, de próbálok ellenállni. :)

"

Az agydaganat :).

2011. dec. 8. 04:58
 15/21 anonim válasza:
2011. dec. 9. 23:01
 16/21 anonim ***** válasza:
404-et úgy istenítik itt,mint ha valami ki tudja milyen fontos és különleges ember lenne.Múltkor már annyira érdekelt ez az egész,hogy dobtam neki egy e-mailt,amire máig nem jött válasz...Szóval a hitelessége itt nálam meg is bukott.Hülyeségeket írogat,orvosnak hiszi magát,senki nem látta még,nem tud normálisan írni,lényeket boncol a sufnijában és ugyanott "házilag" műtögeti a sok barmot,aki benyalja a mesét,hogy az ufo-k beléjükültettek valamit...De nem sorolom.Ő egy hírnévvadász kicsit elmeroggyant ember.
2011. dec. 10. 12:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Úgy érzem mivel meglátásom szerint én vagyok itt a legöregebbik Gyakorikérdések.hu válaszadója tudom hogy 404. egy középkorú vagy már 40. valahány éves férfi aki különösebb érdeklődést mutat ki más földöntúli életformák létezésével kapcsolatban, az ő állításai szerint ő "találkozgat" is velük valamiféle fényt kibocsátó teleportáció berendezés segítségével mellyel utazgatni tud az ő "fény" bolygójukra.

Alapvetően 404.-et sohasem szóltam le sokkal inkább védtem azok sértegetéseitől akik ki nem állhatják őt meggyőző meséi miatt annak ellenére hogy soha egyszer sem adtam neki igazat a kijelentéseinek ugyan is logikátlan és értelmetlen mondatokat halmoz össze egy véleményében....egy válaszában.... amik lehetetlen fogalmakat von maga után semmikor sem mondtam rá hogy valami agybetegsége vagy rendellenessége volna. 404. azért követik mert a gyakorikérdések.hu legtöbb érdeklődője még csak 10-en éves korúak akik keveset tudnak egyes témák körökről, nagyon jól megfogalmazott meggyőzőnek tűnő állításai vannak amikben nem ejt hibákat......én úgy lassan 4 éve vagyok eme oldalon de ő már jóval előttem itt volt ebből kiindulva következtetek arra hogy 404. többé már nem az a személy akit megismertek itt az emberek ő vagy egy áll 404. vagy csak átadta valaki másnak a posztját. Én azt mondom higgy abban ami számodra hihetőbbnek hangzik és fogadd el azt válasznak ami számodra meggyőzőbbnek tűnik.

2011. dec. 10. 14:23
 18/21 anonim ***** válasza:

ma 14:23

Te vagy 404.

2011. dec. 10. 16:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves 16:09!

Azt hiszem nem igazán értem a kommentedet de biztosíthatlak abban hogy közöm sincs hozzá. Másfelől egyszerűbb ha a nevemen szólítasz így nem kell venned a fáradtságot hogy a ki írásom időpontját másolod be.

2011. dec. 11. 18:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Szero ne terrorizálj. Félek tőled.
2011. dec. 11. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!