Van e valami természet feleti eröd? Mond meg +ird le
semmi sem természet feletti ,még amit annak tartunk sem, nem állítom ,hogy ezek mind léteznek (ilyen pl ,hogy elteleportálok oda ahova akarok, vagy olvasok más gondolataiban), de szinte bármi valóra válhat amiben elhiszel TUDAT ALATT
a kérdésedre a válaszom : nincs és nem is lesz
Olvasok a gondolatokban... főleg a sajátomban.
Meg repülni is tudok... igaz még csak lefelé.
És röntgenszemem van... átlátok a levegőn.
Végezetül pedig látom a jövőt... dolgozatok előtt már tudom, hogy "Ez egyes lesz!" :D
Nekem voltak dolgaim.
Mikor az egyik nagyapám meghalt akkor Én épp egy buliban voltam és megéreztem.Valahonnan tudtam.Mikor hazamentem akkor arra keltem fel hogy anyum kapta a rossz híreket.
Ha egy párkapcsolatban a szerelmemmel valami gáz van azt is megérzem még idő elött,mármint tudom hogy valami nincs rendjén,hogy vagy hazudik vagy félrelép.
Tudom hogy a dátumoknak van jelentőségük az életben,a nagyapám kapott egy bibliát amibe megkérték hogy írjon bele egy dátumot,nos az a halála napja volt és mindez utólag derült ki.
Bizonyos képességek léteznek ,de ezek nem hűde nagyok szerintem és nem tartom természet felettinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!