Van e valami természet feleti eröd? Mond meg +ird le
17:48 a legnagyobb!:)))
Én természetfelettinek gondolom, hogy szerencsés vagyok, valamint úgy adtam le 20 kilót, hogy nem is akartam.:) (jó, ebben semmi természetfeletti nincs, de számomra az.:D)
Hiába különleges vagy ritka egy képesség, még se lehet természet feletti erőnek nevezni egyiket se, mert minden természet alkotta törvény szerint működik. Az életünk is a testünk is benne a két lelkünk is az egyik válaszolónak a megérző képessége is, amelyet a nyitott lelkének köszönhet és annak hogy szerette a nagy apját oda-oda gondolt és küldött parányi energia húrokat, majd visszatért hozzá infóval és benne tudatosult.
Ismerem ezt a képességet. azzal a különbséggel hogy ilyesmi nappal fordult velem elő, erőszakosan jutott eszembe valakinek a neve, hogy baj van
Ha éjjel történt ugyan ez akkor felébresztett álmomból hangokkal, jajgatást vagy köhögést hallottam. De ilyenkor nekem már oda is kellett mennem. éjjel a lelkemmel kiléptem és a lélek megtalálta a szeretett embert ha kórházba volt akkor is, ha sose jártam annál a kórháznál akkor is.
ez a képességem viszont gyermekkortól meg volt és bizony sok-sok évig a rabjává lettem Énem is, és a lelkem is. S bizony az évek alatt ez a képesség már pokollá vált, mert mindenkit megjegyzett a lelkem akivel beszéltem akivel veszekedtem, aki járt nálam aki mellém állt a villamoson és én szégyelltem szólni neki -hisz nem is lett volna jogom!-- hogy menjen és vizsgáltassa ki magát mert beteg-rákot éreztem. A lelkem viszont nem nyugodott, ott topogtam az ágya mellett, amikor először elvitte a mentő!!!
A kilépésről csak a szüleim tudtak és férjem, soha senkinek nem mondtam el. Az hogy beleéreztem a testbe, vagy gyógyított a lelkem azt ismerték a klinikán a betegek akikkel foglalkoztam, akik bénák voltak régen majd hazasétáltak a lábukon és sok beteg gyorsabban gyógyult vagy visszatért a komából és hazament. De ezt se reklámoztam a betegek is csak sejtették. Néha igaz a férjem elkottyantotta akkor egy-két beteget gyógyítgattam, majd leszidtam, ne kotyogjon rólam vagy a klinika után sok évre nem is oly régen megkerestek, mert valaki mesélt rólam... Szegénynek nem mondhattam hogy nem gyógyítok sok km ről hozták a szülők, nyaktól lefelé lebénult egyetemista volt. A lábán már nem lehet segíteni sajnos.
De ülni és karját, kezét használni ismét tudta--azóta biztos befejezte az egyetemet is.
De ezek nem természet feletti képességek voltak csak túl erős energiája van a lelkemnek illetve vagy genetikai hiba vagy trauma váltotta ki a másikat. Ha gyermekkorban keletkezik e képesség és még használja is, a büdös életben nem tudja többé abba hagyni. Hihetetlenül kíváncsi voltam mindig, de Tudjátok a lelkünk mindenen túl tesz! Sok év után is 10 esetből jó ha egyszer mentem oda ahová én szerettem volna.
Amig a lélek a testben van addig nem több, mint halk óhaj, lelkiismeretünk gondolatai viszont a kilépéskor az Én válik halk óhajjá és a lélek akarattá mert Ő az Úr
Azt hiszem nagyon újszerűt meséltem igaz? két blogomban mesélem el az életem erre vonatkozóan és az ön gyógyítással kapcsolatban. De ide tilos betenni blog cimet. ha valaki kéri akkor az üzenő falon szóljon
Mami!
Jó kis történeted van Neked is!
Gondolom vannak akik hitetlenkedve olvassák történeted,de Én attól függetlenül sejtem hogy min mehetsz át.
Voltam egyszer most nem jut eszembe a neve de fotót készítenek rólad és a belőled kiáramló energiáról, na az a lényeg hogy egyszer én is voltam ilyenen(ingyen) és aki csinálta a dolgot mondta is hogy nekem ritka a kisugárzó energiám, hogy is mondják ezt :gyógyító .
Még volt valami amit kihagytam hogy ugyan akkor volt a születésnapom mint a nagyapámnak,és van egy halvány rózsafoltom ami szintén ugyanott volt a nagyfaternak is.
Vannak érdekességek a világon.Mi a földön élünk és azon kívül már az univerzumban ahol minden csak fényből és energiából létezik és mi is fényből vagyunk.
van!:D
3 éves korom ota tudok repülni a VIZILOVAKKAL. és beszélek a giliszták nyelvén!:D:D:D:D:D:D:D:D
Nos én csak annyit fűznék hozzá, hogy ezeket a bizonyos képességeket/adottságokat, amik TERMÉSZETESEN léteznek, semmiképp nem lehet természetfelettinek mondani. Mivel a természet van legfelül, az ember csak egy szimbióta és a természet a gazdatest. Minden a természettől ered, sajna ezt nem mindenki értékeli és pusztítsa, vagy a tőle kapott képességeket rosszra használja. Ám nem csak arra a természetre gondolok most ami fákból..növényekből áll, hanem az ember egyetlen eddig sértetlen, meg nem romlott ősi természetévre, vagyis az ösztönre. Már az is bizonyítja, hogy a természet ellen nem lehet, amikor az emberen eluralkodik ez az érzet, az ösztön, és bármit gondolt előtte, ez az erős tudat fog úgyis győzni. Hiszem azt ha az emberek hallgatnának erre az érzésre, már rég egy fejlettebb(és most nem iparilag-ra gondoltam) világban élnénk. Az embereknek nem szabad beskatulyázni magukat, hogy semmire se képesek, hogy nem hisznek valami magasabb rendű dologban, csak kicsit meg kell erőltetni az agyunkat. Nálunk van a leghatalmasabb, végtelen energiával ellátott fegyver, csak tudjuk és AKARJUK jóra és jókor használni. Egyébként ha az emberek nem is lesznek képesek rá önszántukból, előbb utóbb úgyis elér hozzánk az a hatalmas energiahullám ami a világegyetemet bejárja és akkor mindenki "megvilágosodik" :)
na Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!