Ezósok! Válaszolnátok két kérdésemre?
Figyelt kérdés
1. Miért van az, hogy sokszor, mikor leülök valahova, a székem/az iskolapadom/a föld enyhén megremeg alattam?
2. Ha pár másodpercnél hosszabb ideig nézek egy pontot, a körülöttem lévő tárgyakat úgy látom, mintha azok hullámoznának, összehúzódnának és elernyednének(a szemem nem rossz, és nem élek semmilyen tudatmódosító szerrel). Szerintetek ennek mi az oka?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 6. 14:02
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
A második pontra jött válaszok logikusnak tűnnek, viszont egyáltalán nem hirtelen szoktam leülni, és nem leülés után egyből, hanem kis idővel jelentkezik, és nem csak egyszer.
2011. dec. 7. 11:05
12/12 A kérdező kommentje:
tegnap 17:03 mentem orvoshoz... nem szokásom egyből itt kérdezgetni :)
2011. dec. 7. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!