Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezósok! Válaszolnátok két...

Ezósok! Válaszolnátok két kérdésemre?

Figyelt kérdés

1. Miért van az, hogy sokszor, mikor leülök valahova, a székem/az iskolapadom/a föld enyhén megremeg alattam?

2. Ha pár másodpercnél hosszabb ideig nézek egy pontot, a körülöttem lévő tárgyakat úgy látom, mintha azok hullámoznának, összehúzódnának és elernyednének(a szemem nem rossz, és nem élek semmilyen tudatmódosító szerrel). Szerintetek ennek mi az oka?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. dec. 6. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Reptoid vagy. Más magyarázat nincs.
2011. dec. 6. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:

1. fogyj le és próbáld úgy

2. miért jelented ki, hogy nem sza.r a látásod, ha pont előtte írtad le, hogy zavaros a kép?

2011. dec. 6. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:

fogalmam sincs, de azért gondolom, hogy érzéki csalódások miatt van. Az ilyen személyt, mint te, könnyen lehet hipnotizálni

Itt küldök egy linket:

[link]

2011. dec. 6. 14:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Méresd meg a vérnyomásod!
2011. dec. 6. 14:44
 5/12 A kérdező kommentje:

Második kommentelő:

1, 54 kg vagyok

2, úgy értettem, már voltam szemészeten is, és megállapították, hogy semmi baja a szememnek.

2011. dec. 6. 14:46
 6/12 A kérdező kommentje:

Harmadik kommentelő:

Nem, ez hétköznapi tárgyakra vonatkozik, meg úgy az egész körülöttem lévő térre. A linket pedig köszönöm :)

2011. dec. 6. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
SZERInTEM részeg vagy
2011. dec. 6. 15:58
 8/12 anonim ***** válasza:

14:46 kérdező!

Egyensúlyérzeteddel attól még baj lehet! Miért nem mész orvoshoz, lehet, hogy vércukor szint hirtelen eséséből is következhet!

2011. dec. 6. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:

1.lehet ugy ülsz le.

2.ha hosszan koncentrálsz 1 pontra a körülötte levő dolgok mindig homályosabbak és az a pont meg tisztább amire koncentrálsz.

2011. dec. 6. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:

1. Azért, mert hirtelen ülsz le... lehet neked ez normálisnak tűnik, de akkor pillanatnyilag elveszted az egyensúlyérzéked. Velem is néha megtörténik.

2. Ez azért van mert figyelsz, öszpontositasz olyankor, ekkor csak egy pont valik tisztáva és az agy a többi teret semlegesnek tekinti. Ez általában igy történik, csak van néha, hogy felfigyelsz rá.

Szerintem erről van szó.

2011. dec. 6. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!