Kedves ezósok most erre adjatok nekem választ?!
hogyan lehett valakire szerelmi rontást csinálni?
vagyis miből áll az egész?
ne kritizájatok ki tudom mit csinálok és kész
csak segítő válaszokat várok nem pedig hülye válaszokat(nem sértő válaszokat)előre is köszönöm
Nem kritika, de ne tedd. Szerintem nem tudod, mit csinálsz.
Saját magadat mérgezed.
"tudom mit csinálok "
Ezós válasz:
Nem tudod mit csinálsz, ezzel csak olyan erőket próbálsz kontrollálni, amiket nem ismersz.
Szkeptikus válasz:
Nem tudod mit csinálsz, ha annyira tudnád, akkor nem menekülnél álmegoldásokba. Ezzel csak magadból csinálsz bohócot.
alul találsz róla infót.Abbol már ki tudod következtetni, h melyik módszert akarod használni.
Vedd elő a volt szerelmed fényképét, rúzzsal karikázd be rajta az anyajegyeit. Amelyik anyajegye nem tetszett, oda rakj ixet.
Végy egy piros színű lábost és önted fel félig békaköpetes-regánólevél varázsfőzettel, amit bármelyik mágus lefőz neked. Ezt egy láncdohányos svéd törpenövésű nő felkrákogott köpetével felhigítod és főzöd 3 napon át 3 óránként 3X megkeverve. Ezzel a főzettel beöntést végzel. Eközben másik kezeddel macskát nyúzol és a Metallica-tól a nothing else matters című számot énekled sikítva, majd meghánytatod magad a WC kefe torkodon ledugásával.
Vigyázz nagyon veszélyes varázslat, ne mondd el senkinek. Egy életen át jogosan hülyének néznek ha kitudódik, hogy te szerelmi mágiákkal foglalkozol.
De 16 évesen (már csak pár év) majd neked is elmondja ezt a varázsreceptet a faluszéli cigányasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!