Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Járkálások, zörejek. Mi ez...

Járkálások, zörejek. Mi ez pontosan?!

Figyelt kérdés
A házunkban 2 éve körülbelül, hogy elkezdtem hallani én és tesóm járkálásokat, zörejeket éjszakánként. Ezek a hangok már egyre gyakoribbak, még nappalis megfigyelhetőek. Először azt hittem, hogy beképzelem, de tegnap hárman is hallottuk. Gondoltunk sok mindenre, de semmire sem tudtuk ezeket vissza vezetni. Érdekelne hogy mi miatt lehetnek ezek a hangok.
2011. nov. 19. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
természetes háttérzaj. jöhet a szomszédtól, az utcáról, vagy mondjuk macskák, madarak másznak a tetőn, de maga a ház is kiadhatja, pl hőtágulás miatt is recseghetnek dolgok, stb stb.
2011. nov. 19. 14:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyszerű volt a megfejtés: a három kilós kandúrmacskánk egerészett időnként a padláson.
2011. nov. 19. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálunk egerek és denevérek voltak a padláson.
2011. nov. 19. 15:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Nálunk nyest volt a padláson. Amikor jobb volt az idő, csak éjszaka mászkált, de ősz végén és télen nappal is egyre aktívabb lett a kis drága, gondolom azért, mert nem csak az éjszakai fagyban keresett élelmet.

Emellett a fa (padló, gerenda, stb.) hőmérsékletváltozás hatására "mocorog" (összehúzódik, kitágul, ilyesmi), ez recsegéssel jár, olyan, mintha valaki sétálgatna.

2011. nov. 19. 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A padláson egerek jártak nálunk is, és furcsa zajokat hallottam. Parás volt, de mit nekem pár kísérteties hang, a cincogik ki lettek iktatva.

Aztán a kéményen át is bejöhet akarmi, volt már rá példa. :D

2011. nov. 19. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Ezotériai szempontból poltergeist (kopogó) szellem lehet, ezek ártalmatlanok, nem tudnak róla, hogy ők már meghaltak, kb. alvásszinti tudatállapoton vannak, és csak idegesítőek, ők se tudják pontosan, hogy mit csinálnak, és hogy mit akarnak, nem tudatosult a halál náluk (pl. hirtelen halál; álmába elaludt). Esetleg ha úgy vettétek meg a házat, és régi, akkor ott maradhatott valamilyen lélek, nem tudod elszakadni arról a helyről, mert valami odaköti őt ahhoz a házhoz.

Gyűljön össze a család, gyújtsatok meg középen egy gyertyát, meg esetleg egy füstölőt. Kérjétek meg a szellemet, hogy hagyja el a házat, mert őneki nem ott a helye, tovább kell lépnie és követnie kell a fényt, hogy az asztrálsíkokra lépjen. Szépen mondjátok el neki, ne beszéljetek vele tisztességtelenül.

Ezután imádkozzatok Istenhez, az ő lelkéért, és azért, hogy tisztítsa meg a házatokat a nem odavaló energiáktól.

2011. nov. 19. 16:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Félreértem a kérdést vagy tényleg nem azt kérdezte hogy kinél mi van a PADLÁSON?

Nálunk is volt ilyen probléma... És minden este gyújtottam egy hófehér gyertyát és kértem hogy menjen el és hogy ez a gyertya fénye vigyázzon ránk. A gyertya minden este égett és szabályosan elfeketedett az egész reggelre.

Három nap múlva már csal sávokban volt fekete.

Pár nap múlva már egyáltalán nem.

És az egész elmúlt.

2011. nov. 20. 00:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Inkabb kopogtato szellem, fogadd meg az elottem irottakat. A nyest nem jarkal, ugral es nagyon zajos, tehat ez nem lehet ez az allat.
2011. nov. 20. 00:48
 9/12 anonim ***** válasza:

"Ezután imádkozzatok Istenhez, az ő lelkéért, és azért, hogy tisztítsa meg a házatokat a nem odavaló energiáktól."

Vicces, hogy mennyire jellegtelenné lehet tenni egy egész választ egy egyszerű mondattal.

2011. nov. 20. 02:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyesek úgy beszélnek istenről mintha az teljesen természetes dolog lenne minden ember számára. Hol felejtetted el azt a részt, hogy ez csak egy vallás? Sőt, már inkább jogosabban nevezem lelki pestisnek, tömegpszihózisnak, mint vallásnak. Attól, hogy nálad van olyan, hogy Isten, KÉRLEK, kérlek vedd figyelembe, hogy lehetőség szerint az csak te vagy. Valakiben az ilyen kis kijelentéseid is igen negatív indulatokat idézhetnek elő. Köszöntem.
2011. nov. 20. 02:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!