Járkálások, zörejek. Mi ez pontosan?!
Figyelt kérdés
A házunkban 2 éve körülbelül, hogy elkezdtem hallani én és tesóm járkálásokat, zörejeket éjszakánként. Ezek a hangok már egyre gyakoribbak, még nappalis megfigyelhetőek. Először azt hittem, hogy beképzelem, de tegnap hárman is hallottuk. Gondoltunk sok mindenre, de semmire sem tudtuk ezeket vissza vezetni. Érdekelne hogy mi miatt lehetnek ezek a hangok.2011. nov. 19. 13:52
11/12 anonim válasza:
És apuci, anyuci is látta/hallotta?
És ők féltek tőle? Szerintem nem.
12/12 anonim válasza:
Az volt a lényeg, hogy megpróbáltuk megmagyarázni a zajokat, és mint láttam, többünknél a padláson élő állat okozta őket. Próbáltunk racionális magyarázatot találni, ugyanis attól, hogy ez az ezotéria témakör, szerintem még egyáltalán nem biztos, hogy természetfeletti dolog okozza a kérdezőnél a hangokat. Félreértés ne essék, én hiszek a szellemekben, és nagyon sok "paranormális" dologban, de attól még nem kell minden apróságot ezzel magyarázni. Igen, lehet, hogy egy kopogószellem. Lehet, hogy a gyertya és az ima elűzi. Lehet, hogy feldühíti. Lehet, hogy csak valami állat van a padláson, plusz recsegnek a ház fából készült részei. Nem tudhatjuk, egyelőre egyikre sincs bizonyíték. Vagy tévedek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!