Halak jegyűek? Aki ismer válaszoljon.
Kérlek válaszoljon, aki ismer halak jegyűeket.
Az én horoszkópom halak.
Nagyon utálom..
Olvasgattam erről a jegyről és ilyesmiket ír : nincsenek barátai, nagyon csúnyák, buták, rossz lesz az életük, nem jön ki egyik jeggyel sem, nem talál rájuk a szerelem.
tényleg nagyon rondák e jegy szülöttjei ?
lehetőleg normális válaszokat szeretnék :)
köszi ^^
én is halak lány vagyok
rengeteg horoszkópos cuccot olvastam a halak jegyről és egyetlen helyen sem olvastam ilyen badarságokat
Hogy miért nincennek barátai egy halak fiú személynek?
1. Nagyon megválogassa kiben bízhat, ugyanis rendkívül naív és könnyen becsaphatják.
Halak fiúhoz és lányhoz a Bika, és Rák jegy illik a leginkább! Miért? A Rák is Romantikus, a Bika meg pontosan hasonlít a halakhoz.
A horoszkóp egy nagy nulla.
Egy gyors példa, olvasgattunk párommal újságot. Én ikrek vagyok, azt írta, hogy nyugodt, békés, harmonikus lesz a párkapcsolatom. Ő mérleg, azt írták, hogy mostanában sok vita lesz a párkapcsolatában.
A horoszkóp csak azoknak van, akiknek van párkapcsolata, munkája és pénzügyei? Mert a horoszkópok 95%-a erről szól. Ha valaki nem dolgozik, nincs nője/pasija, nincsen pénze akkor hogy van ez a horoszkóp? XD
Én vevő vagyok mindenre a spiritualitás terén, nyitott elmém van, érdekelnek az ezoretikus vagy lélektani dolgok, de ne vegyünk már be ilyen emberi kitalációkat. Egy nagy kamu, fos az egész tele általánosításokkal, hogy elhidd.
A zsidók a feje tetejére állították az ezotériát.
Aki figyeli a horoszkópokat, észrevehette, hogy változik. De hogy? Körbe-Körbe. Elolvastam egyszer, másnap már a mérlegnek volt ugyanaz. Harmadiknap a másik jegynek ugyanaz. És 12 nap múlva megint ugyanaz volt nekem.
Az ilyen ezoterikus műsorok is a tv-ben. Látom, hogy kérdez a telefonáló, és kiröhögik a kérdezőt. Meg felhívja valaki és mondd neki pár mondatot és annyi, mert "véges az adásidő."
Én sem hiszek abban, amikor leírja mi lesz velem holnap... hanem a jellemzésről beszéltem.
És azt szerettem volna, hogy tapasztalatokat írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!