Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kedves gyakori ezo-témakör...

Kedves gyakori ezo-témakör válaszolók. Milyen képzettségetek van, és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

Csak egy felmérés puszta kíváncsiságból. Arra vagyok kíváncsi, hogy amikor természetbeli (merugye természetfeletti nincsen) dolgokról megy a vita, akkor a vitázóknak milyen természettudományos képzettségük van. Vagy nincs. Az érettségit is számít.

Avagy milyen háttértudással mondják azt, amit.

2011. okt. 20. 19:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Wyrm, látszik hogy a szellemi párbaj nem neked való. csodálkozom, hogy nem tíltottak ki eddig, az alattomoskodásod miatt, de így te lettél a legrenitensebb troll az egész fórumon.
2011. okt. 26. 19:22
 42/43 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves Kérdező, hogy védelmedbe vettél és örülök, hogy nem vesztetted el tárgyilagosságod, ebben a sokszor mocskolódásig fajuló értelmetlen vitaáradatban ! Néha visszanézek és minduntalan ezeket a meddő pocskondiázásokat látom, amikben most sajnálattal neked is részed van. Most volt időm végigolvasni teljesen amiket reagáltak a "kedves fórumtársak?". Egyébként, mintha tegnap lett volna, amikor Horváth Zalán a záróvizsgán gratulációval egybekötött kézfogás keretében utunkra indított az ELTE-TTK-n. Minnél idősebbé válik az ember annál jobban repül az idő, az iskolaévek alatt a napok nagyon lassan teltek.
2011. okt. 26. 19:52
 43/43 anonim ***** válasza:
Látom elfelejtettem írni az előző válaszomhoz. Zoltán Kvantumfizikus voltam
2011. okt. 30. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!