Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kedves gyakori ezo-témakör...

Kedves gyakori ezo-témakör válaszolók. Milyen képzettségetek van, és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

Csak egy felmérés puszta kíváncsiságból. Arra vagyok kíváncsi, hogy amikor természetbeli (merugye természetfeletti nincsen) dolgokról megy a vita, akkor a vitázóknak milyen természettudományos képzettségük van. Vagy nincs. Az érettségit is számít.

Avagy milyen háttértudással mondják azt, amit.

2011. okt. 20. 19:23
1 2 3 4 5
 11/43 Neménvagyokaz ***** válasza:

x) a börtönben nincs net hozzáférés, csak a luxusbörtönben van, ha jól tudom. Ha te ott vagy akkor vagy gazdag vagy, vagy ártatlan:D

A kérdésre válaszolva érettségim van és most tanulom a szakmám. Általában ha valamihez hozzászólok, előtte utána nézek a témának.

2011. okt. 20. 20:30
 12/43 anonim ***** válasza:
64%

Zoltán Kvantumfizikus válasza :

Kvantunfizikus vagyok és 20 éves, sajnos nem találok ezen az oldalon intellektuális kihívást, mert sokszor még a kérdéseimet sem olvassák el egyesek, ellenben magasról kritizálni nem restek. Tisztelet a kivételnek, akik jobb sorsra érdemesebb fórumtársakra érdemesek.Lassan elhagyom eme kies szellemtelen helyet.

2011. okt. 20. 20:58
 13/43 anonim válasza:
Hát igen, de lassan meg kéne találnod az eszedet, mivel azt már régen elhagytad és úgy látszik szükséged van rá.
2011. okt. 20. 21:05
 14/43 x) ***** válasza:
Kedves Zoltán van egy mondás miszerint: ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye :) remélem érted mire célzok.
2011. okt. 20. 21:09
 15/43 anonim ***** válasza:
81%
Zoltán, javaslom állj le a fogalmazásgátló szedésével és talán értelmesebbnek fogunk tartani.
2011. okt. 20. 21:19
 16/43 A kérdező kommentje:

20 évesen kvantumfizikus? Diploma van a kézben? Ugyanis végzettséget kérdeztem.

Persze nyilván nem a papírtól lesz valaki okos, de azért mégiscsak mutatja, hogy jól elvégezte, amit kellett.

Abban viszont egyet kell értenem, hogy az értelem hiánycikk errefelé.

2011. okt. 20. 22:16
 17/43 anonim ***** válasza:
49%

Wyrm Szociálpolitológus válasza:

Szociálpolipológus vagyok és 20 éves, sajnos elég sok intelligenciától dagadó egyeddel való megfelelő bánásmód okoz nekem nem kis fejtörést ezen az oldalon: pl a vérbeli kvantumfizikusok szellemi ápoltságának megőrzése igen nehéz feladat, ezért inkább érdemes jobb sorsra érdemesebb fórumozótársakra elhasználni az időt és fáradtságot és megakadályozni, hogy elhagyják eme kies szellemes helyet.

2011. okt. 20. 23:07
 18/43 anonim ***** válasza:
Sokan itt nem hisznek a Reptoidokban, pedig ők az igazi gyíkok :D
2011. okt. 20. 23:17
 19/43 anonim ***** válasza:

Zoltán Kvantumfizikus válasza :

25 éves vagyok bocsi. Karakterhiba volt, ellenben kollegák nincsenek itt. Tehát nem vonható általános megállapítás itt tartózkodásomból.

2011. okt. 21. 00:12
 20/43 x) ***** válasza:
Pontosan ahogy mondod. Mert egy valamire való kvantumfizikus nem ilyen fórumokon hirdeti az összeesküvés elméleteit :)
2011. okt. 21. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!