Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kedves gyakori ezo-témakör...

Kedves gyakori ezo-témakör válaszolók. Milyen képzettségetek van, és hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

Csak egy felmérés puszta kíváncsiságból. Arra vagyok kíváncsi, hogy amikor természetbeli (merugye természetfeletti nincsen) dolgokról megy a vita, akkor a vitázóknak milyen természettudományos képzettségük van. Vagy nincs. Az érettségit is számít.

Avagy milyen háttértudással mondják azt, amit.

2011. okt. 20. 19:23
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

A vicc csak az, hogy Zoltán barátunk fényévekkel értelmesebb kérdéseket tesz fel nálatok, mind tartalmilag, mind formailag. Kifejt, érvel, rendszerbe szed. Ellenben a többiek megnyilvánulása általában kimerül abban, hogy "érzem, tehát úgy van", esetleg összehord valami megalapozatlan sületlenséget, kicsit sem érdekelve, hogy az valós lehet-e vagy sem, netán noname beszámolókra világnézetet épít.

A legnagyobb kritikusa, a drága Wyrm (bár neki mindenkihez van egy-két kedves szava) pedig sokszor egy értelmes magyar mondatot nem tud összehozni, de azért pofázik.

Zoltán, megkérdezhetem, melyik egyetemen végeztél? Lehet privátban is, sőt, vannak kérdéseim a kvantummechanika témakörében, örülnék, ha szánnál rám egy kis időt.

2011. okt. 21. 19:14
 22/43 anonim ***** válasza:
45%

Sajnálni tudlak csak kérdezö, hogy ennyire hiszékeny vagy.. Nem csoda, hogy miért veszed ilyen komolyan az ezotériát is...

Ez a Zolika nagy valószüséggel csak egy zakkant, aki ide irogat nagy unalmában... Nem kvantumfizikus ö az már szent. A kvantumfizikusoknak van eszük.

2011. okt. 21. 20:07
 23/43 anonim ***** válasza:

Banki szakügyintéző a végzettségem és 23/L vagyok.

Néha válaszolgatok és kérdezgetek, általában röhögni járok fel.(na jó, van néhány érdekesebb kérdés is, meg a 404-Feri vonalon is jókat nevetgélek).

Kérdező, a te válaszodra is kíváncsi lennék. (de mivel nickneveknek hiszel, háááát....ha én kiírom, hogy pl.: Béla atomfizikus a nevem, azt elhiszed?? meg egyszer 20, egyszer 25...na mindegy, nem megyek bele, mert én leszek a nagy "antiezotériás" :D)

2011. okt. 21. 20:30
 24/43 A kérdező kommentje:
Most lőjem le a poént miattatok?
2011. okt. 21. 22:02
 25/43 Nesi81 ***** válasza:
Nos,ha ennyire érdekel 2 diplomám van. Jelenleg programozó matematikusnak tanulok...ja és kártyát vetek, ingából tudom meg a válaszokat. Nem feltétlenül tanulatlan, primitív emberek, akiket foglalkoztat a téma.
2011. okt. 22. 00:26
 26/43 anonim ***** válasza:
18%

Szia,

én a szombathelyi reptoid vagyok. Korom 98.6 millió év. Jelenleg egy csatornában élek, de úgysem találtok meg, mert rejtve vagyok.

Van egy nagy titkom de azt nem árulhatom el, de rá fogtok egyszer jönni!

2011. okt. 22. 21:24
 27/43 anonim válasza:
Közgazdász a végzettségem, és 27 éves nő vagyok.
2011. okt. 23. 15:12
 28/43 A kérdező kommentje:

Nos, a teszt zajlik, Zoltán barátunk még nem jelentkezett, ami picit kétségbe vonja a szavahihetőségét, mivelhogy nem érdeke nem jelentkezni, mert tényleg érdekeseket kérdeztem volna, és bennem megtalálhatta volna a "szellemi kihívását" :P Persze ez a tény önmagában nem jelenti azt, hogy ne lehetne kvantumfizikus ténylegesen. Csak éppen egy kicsit nemtörődöm :D

Ja, és hogy én is válaszoljak: másodéves vegyészhallgató vagyok, lehet, hogy analitikusnak készülök, ezért szoktam a vizsgálati módszerekről papolni. És mivel láttam már néhány elmondásra hihetetlennek tűnő dolgot, nem különösebben rengetnek meg a furcsaságok, kivéve azt az irtózatos hozzáállást, amit itt tapasztalok :(

2011. okt. 23. 19:59
 29/43 anonim ***** válasza:

Remélem csak viccesen érezted magad ezzel a "nem tud egy mondatot megfogalmazni" soroddal. A 20-25 éves, egyetemet végzett kvantumfizikusod válaszait először szerintem fusd át gyorsan még egyszer -ja és a saját hozzászólásaidat sem árt akkor már ha megtekinted-, azután próbálj meg véleményt alkotni rólam újból.

A "Kifejt, érvel, rendszerbe szed" részt meg picit bővítsd át:

"Kifejt, érvel, rendszerbe szed = linkel egy tonna angolnyelvű oldalt"-ra és lám! Agyatlan, névtelen mocskolódás helyett máris kaptál egy szép végeredményt.

Igazán köszönöm, hogy megemlítettél.

2011. okt. 23. 22:19
 30/43 anonim ***** válasza:
Wyrm, ne húzd fel magad rajta... A kérdezön látszik, hogy eléggé el van telve magától és még elvakult is.. Csak beakart szólni neked valahogy :)
2011. okt. 23. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!