Van itt olyan aki ismeri és alkalmazza a vonzás törvényét?
Figyelt kérdés
Ha igen szeretném meg ismerni,tanácsokat kérni,beszélgetni!Kb 1 hónapja ismerkedem ezzel a dologgal..és hát ijesztő ,de szeretném elsajátítani,megtanulni és ehez kérnék segítséget olyan embertől,emberektől akik ismerik és hosszab ideje alkalmazzák és teljesen tisztában vannak a tudatos teremtéssel.2011. okt. 15. 14:38
11/31 A kérdező kommentje:
Az a film még nincs se le fordítva se szinkronizálva se semmi nem??Mert még nem tudok angolul..:-S
2011. okt. 15. 15:16
12/31 anonim válasza:
Van a you tube-n egy videó,pont ennek az összefoglalója.Pont a lényeget fogja össze.belinkeljem neked?
13/31 A kérdező kommentje:
De fent vagyok :-D bognár jenny
2011. okt. 15. 15:19
14/31 anonim válasza:
Ja és nekem meg van a film is,de nem tudom hogy lehetne átküldeni.Sajnos a you tube-ról leszedték valamiért.
17/31 anonim válasza:
15:13 -as vagyok! Engem is érdekel a téma nagyon! És nekem is megvan a DVD! Nagyon sokszor láttam már,jól feltöltődik tőle az ember! Találkozunk fészen?
18/31 A kérdező kommentje:
Hmm kár..tudunk beszélgetni fbn?:-)
2011. okt. 15. 15:25
19/31 A kérdező kommentje:
Igen van.fekete hajam van és a barátommal vagyok kint..
2011. okt. 15. 15:27
20/31 A kérdező kommentje:
Na megtaláltatok?a nevemet ugy írjátok ahogy írtam nem jennyfer csak bognár jenny :-)
2011. okt. 15. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!