Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A gyerekek hany eves korig...

A gyerekek hany eves korig latjak az aurat es a 3. szemet?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 21:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%

21,24-es vagyok!

Ami esetet én írtam, az kb. 2 évvel ezelőtt történt.

Tudtommal a "mai" gyermekek már sokkal fejlettebbek, mint a 20-25 évvel ezelőtt születettek, az ennél még korábban születetteknél pedig szinte egyáltalán nem tapasztaltak ehhez hasonlókat.

2011. okt. 12. 07:17
 12/23 Fromjezus ***** válasza:

Ha valaki biztos valszt irt volna, akkor ezt a kerdest a tudomanyosrovatba teszed fel nem az ezoteriaba.

Egyebkent en is hiszem hogy a gyerekek erznek valamit amit kesobb kinonek, hogy ez aura vagy valami mas azt nem tudom. Nagyon eros erzelmeket egybol lereagaljak hiba jatszod meg magad. pl egy veszekedes utan a gyerek erzi hogy nincs rendben veled vmi akarmit is is csinalj.

2011. okt. 12. 16:21
 13/23 anonim ***** válasza:
én úgy tudom a leghosszabb idő az a 6 éves kor volt.
2011. okt. 12. 17:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Bocs, nem tudtam, hogy van tudományos rovat is.
2011. okt. 12. 17:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

07:17

Persze hogy nem tapasztaltak mert akkor még volt eszük az embereknek és nem hittek el minden baromságot a szellemekről auráról meg a 123. szemről

2011. okt. 12. 19:39
 16/23 A kérdező kommentje:
Csak 3 szem van, nincs több.
2011. okt. 12. 21:32
 17/23 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem nem látják.

Sem az aurát, sem a szellemeket.

Nekünk nagyon nagy családunk van, sok a gyerek, unokatestvér stb... de egyetlen gyerek sem látott szellemet, sem angyalt, sem semmi természetfeletti dolgot.

Ahogy én sem, és a 3 testvérem sem.

Mondjuk lehet azzal jönni, hogy az én családom biztos egy földhözragadt, spirituálisan fejletlen család.

De, ha nálunk valaki szellemet látott volna rendszeresen, azt biztos, hogy gyerekpszichológushoz viszik.

Mert valami lelki problémája van.

2011. nov. 8. 09:51
 18/23 anonim válasza:
50%
3-4 éves korig látják, ha foglalkozol velük, kérdezgeted pket, és nem nézed hűlyének, akkor később is látják. Ai családunkban minden gyerek 2-2,5 évesen tökéletesen, összefüggően beszélt, tehát igenis le tudtam ellenőrizni, hogy látják-e. És tényleg látják, csak ők nem aurának nevezik, nem igy kell kérdezni egy gyereket. hanem úgy, hogy"Látsz-e körülöttem szineket? Fényeket? Az a bácsi/néni körül látsz-e fényeket/szineket?" Azonnal mondja a gyerek. A szellemeket is látják, ez nem fantázis. Én is érzem őket gyerekkorom óta, és néha látom is, de ritkán. Tehát ez valóság. A régi emberek még inkább foglalkoztak ezekkel a dolgokkal, kérdezzétek meg a dédmamákat, ükmamákat, nagyon öreg embereket faluról, mindjárt elmoondják a történeteket a lidércekről, szellemekről, vénasszonyokról, akik macskába tudták küldeni a saját szellemület, és igy macska képében végigjárva a falut, reggelre mindent tudtak, hogy mi történt a faluban, kisértetekről, stb. Szóval ne nézdd hűlyének a gyerekedet, hanme kérdezgesd. És figyelj a válaszaira.
2012. márc. 27. 01:47
 19/23 anonim válasza:
50%
A kérdésben annyit kijavitanék, hogy a 3.szeműkkel látják az aurát.
2012. márc. 27. 01:47
 20/23 anonim ***** válasza:
33%
Az a baj hogy azok akik ebben nem hisznek elnyomjak a gyerekben...miert nem emliti a gyerek hogy lat valamit?azert mert neki ez termeszetes dolog es abban a hitben van hogy mi felnöttek is latjuk ezeket a dolgokat...aztan mikor mar nagyobb es megemlit ,rakerdez egy ezzel kapcsolatos dologra a hitetlen szülö leinti nem hisz neki vagy azt mondja nagy a fantaziad...ezaltal a gyereknel lassan bezarul a 3. szem..mert nem mer többet rola beszelni hiszen nem hisznek neki..az en lanyom is latott kb. 6eves koraig...egy lathatatlan valakivel beszelt..2-2esfel eves volt amikor megkerdeztem fiu vagy lany ,azt mondta fiu ,kerdeztem hol van?az ablak sarkaba a plafonra mutatott es azt mondta- ott!De hiszen te is latod!neki termeszetes volt..nem szoltam semmit de hittem neki..Mar 10 eves de mar nem emlekszik ezekre a dolgokra..meg annyit hogy minden kisbaba latja az aurat nincs kivetel...de sajnos van akinel ez elmulik...Ez csodalatos dolog az elettöl..jo lenne ha komolyabban vennek az emberek..
2012. júl. 3. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!