A gyerekek hany eves korig latjak az aurat es a 3. szemet?
21,24-es vagyok!
Ami esetet én írtam, az kb. 2 évvel ezelőtt történt.
Tudtommal a "mai" gyermekek már sokkal fejlettebbek, mint a 20-25 évvel ezelőtt születettek, az ennél még korábban születetteknél pedig szinte egyáltalán nem tapasztaltak ehhez hasonlókat.
Ha valaki biztos valszt irt volna, akkor ezt a kerdest a tudomanyosrovatba teszed fel nem az ezoteriaba.
Egyebkent en is hiszem hogy a gyerekek erznek valamit amit kesobb kinonek, hogy ez aura vagy valami mas azt nem tudom. Nagyon eros erzelmeket egybol lereagaljak hiba jatszod meg magad. pl egy veszekedes utan a gyerek erzi hogy nincs rendben veled vmi akarmit is is csinalj.
07:17
Persze hogy nem tapasztaltak mert akkor még volt eszük az embereknek és nem hittek el minden baromságot a szellemekről auráról meg a 123. szemről
Szerintem nem látják.
Sem az aurát, sem a szellemeket.
Nekünk nagyon nagy családunk van, sok a gyerek, unokatestvér stb... de egyetlen gyerek sem látott szellemet, sem angyalt, sem semmi természetfeletti dolgot.
Ahogy én sem, és a 3 testvérem sem.
Mondjuk lehet azzal jönni, hogy az én családom biztos egy földhözragadt, spirituálisan fejletlen család.
De, ha nálunk valaki szellemet látott volna rendszeresen, azt biztos, hogy gyerekpszichológushoz viszik.
Mert valami lelki problémája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!