Hogy lehet bezárni a harmadik szemet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 20:43
1/13 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy szélgörcsöd van?
3/13 anonim válasza:
sikerült megnyitnod?
mit látsz vele?
Milyen érzés?
És király?
És hogyan érted el hogy kitud nyitni?
4/13 anonim válasza:
képzeld nekem ki se nyílt! én két szemmel születtem, de így is megtanultam teljes életet élni, és szerencsére olyan emberek vesznek körbe akik elfogadják ezt a fogyatékosságomat
5/13 anonim válasza:
Egyáltalán tudod e azt mire használják a harmadik szemet?Tudod e,hogy mitől nyílik ki?Az akinek kinyílt örömmel veszi és addig mire kinyílik sok idő telik el.Használd ha számodra kinyílt,ha ugyan tudod e hogy mire jó.
6/13 anonim válasza:
Én úgy halottam, hogy ha egyszer kinyílik akkor már nem lehet becsukni.
7/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz fikciókkal... akinek kinyílt, az nem akarja becsukni :D neked valószínűleg eléggé be van csukva...
8/13 anonim válasza:
Ez nekem új, mi az a harmadik szem? Tényleg érdekel.
10/13 anonim válasza:
De kérdező mért nem válaszoltál a kérdésemre, én még nem találkoztam olyan emberrel akinek meg van a harmadik szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!