Az ide beírt kérdések hány százaléka lehet unatkozó gyerekek fantázia rémképe?
Figyelt kérdés
te is írtál már kitalált mesét ide szellemekről, észlelésekről stb? Őszintén.2011. júl. 7. 21:58
1/12 anonim válasza:
Nem is tudom... Biztos van sok kérdés, amik belelopják magukat az emberek fantáziájába. Én még nem írtam ilyen történetet, és nagy valószínűséggel nem is fogok semmilyen szellemes mesét írni, főleg nem ide, hogy hülyítsem a népet, mint páran.
2/12 anonim válasza:
remélem hogy soknak, ennyi buta ember nem hiszem hogy létezik.
4/12 anonim válasza:
Szerintem 100 % ban csak unatkozó gyerekek szellemeznek:D
5/12 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem csak gyerekek! :D (Amúgy miért kell mindent a gyerekekre fogni?)
6/12 anonim válasza:
Mert könnyebb elhinni hogy egy gyerek ír ide ilyen hülyeséget, mint egy amúgy intelligensnek tartott felnőtt.
7/12 botond01122 válasza:
Én észlelésről irtam de az nem volt kitalált egyébként mér vagytok az Ezotria témánál ha senkinek nem hisztek.....
8/12 anonim válasza:
Én hinni akarok, de miután megnéztem az x-akták filmet csak csak unatkoztam
9/12 anonim válasza:
ma 12:33
Az ezotéria nemcsak szellemekről és sárkányokról szól... Mellesleg hiszek a természet felettiben, de némely ránézésre is kitalált történet után... Az ilyenekre nem is szoktam írni inkább.
10/12 anonim válasza:
Én ebbe a kategóriába még nem írtam komoly kérdést... Nagy részükre még most se jöttek rá, hogy kamuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!