Volt már alvásparalízisetek?
Volt és nagyon rossz volt! Ráadásul annyira megrémültem, hogy nem bírok mozogni, hogy elkezdtem fulladni :S Nem kívánom senkinek se.
Kétszer-háromszor volt max. Azt olvastam hogy azoknál az embereknél fordul elő, akik nagyon zaklatottak napközben, és az idegrendszerük ezért nem tudja magát kipihenni. Valami lehet benne, mert mikor nálam ez előfordult, tényleg elég nehéz időszakom volt. De arra figyelek, hogy nyugodtan feküdjek le aludni, mert nem szeretném többször átélni.
Volt sokszor. Elég para, de elmúlik, ha egyszer elég éber vagy tudatosítani magadban, hogy mi ez.
Gyakorlatilag annyi történik, hogy az elméd ébren van, a tested alszik, ezért van az, hogy bár szeretnél megmozdulni, de képtelen vagy rá. Hallucinációt is okozhat.
Volt már párszor.De legtöbbször ébrenlét és alvás közti állapotban jött elő.
Egyik olyan volt hogy lefeküdtem,éppen elaludtam volna erre elkezdtem hallani a fülemben egy nagyon jó zeneszámot amit még sosem hallottam.Aztán azt vettem észre hogy tudatomnál vagyok és nem tudok felébredni,de még mindig hallom a dalt.Rettenetes állapot.
Itt sok beszámolót találsz:
Nekem az a legszebb, hogy itt olvastam róla kb. 1 éve, és azóta nem volt, de gyerekkoromba sokszor volt. (akkor viszont nem tudtam, mi az)
Nekem éjszakai felkeléskor volt többször ilyen, nem ismervén e jelenséget, azt hittem bolond vagyok.
Emellett a paralízisem nagyon ijesztőek voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!