Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen lesz az új világban az...

Milyen lesz az új világban az élet?

Figyelt kérdés

Tesóm mostanában olyanokat mond hogy csak lesek...

2012 után minden megváltozik két világ lesz..,a mostani és egy új világ,ahol nem lesz pénz,megszűnik és cserekereskedelem lesz helyette.Aki nem tudja felvenni a föld megemelkedett rezgésszámát az marad a régi világban és megy a lecsóba:(Állitólag az új világban nem lesz bűnözés mindenki egyenrangú lesz,úgy értve nem lesznek gazdagok és szegények.De számomra az a leghihetetlenebb hogy megszűnik a pénz az új világban..

És akkor mit adnak pl. a hentesnek?Egy zsák krumplit egy kiló húsért?Tényleg csak egy út van a jövőben a spirituális felemelkedés útja?És aki nem hisz ezekben az mehet a lecsóba???

2011. szept. 16. 16:15
1 2 3
 21/28 x) ***** válasza:
65%
Pénz nélkül egyszerűen nem tud létezni a világ. Kezdetben csak cserekereskedelem volt, aztán egyszer valaki kis fémkorongokat adott cserébe mondván hogy érték, erre a többiek is elkezdtek pénzt gyártani. Előbb-utóbb ez az új világ is rájönne hogy van értelmesebb fizetési mód mint a csereberélés. Ha mi annak idején tized ekkora értelemmel képesek voltunk föltalálni a kereskedelmet akkor az új világban miért lenne másképp? Az meg hogy mindenki egyenrangú legyen nem létezik, hiszen valakinek "uralnia" kell a népet, irányítani kell hiszen kész káosz lenne ha mindenki azt csinálna amit akar. Ha nem lennének törvények (amiket ugyebár egy felsőbb hatalom hoz létre) akkor elszabadulna a pokol. Gonosz emberek pedig mindig voltak és lesznek is. Ha meg nem lesznek gazdagok és szegények akkor mi a túróért adnánk el dolgokat ha pénz úgysincsen, ha nem lennének gazdagok mi a csudából teremtenénk elő, építenénk dolgokat? odavarázsolnánk? Mert hogy a téglagyártáshoz például igen is kell a pénz meg a munkaerő dehát ha nem kapsz érte semmit akkor hülye lennél dolgozni. Ha meg mégis kapsz akkor gazdagabb vagy másoknál, tehát ellentmondás. Lássuk be, ez a világ nem működne.
2011. szept. 16. 18:33
 22/28 anonim ***** válasza:
46%
Így van. Amit a kérdező leírt, azt a mai világban elképzelve káosznak nevezném. Lehet, akkor ezért is lesz világvége. Mert káosz lesz
2011. szept. 16. 18:37
 23/28 anonim ***** válasza:
46%

ne aggódj, te biztos maradsz a régi világban.

tesód megy az újba.

2011. szept. 16. 18:45
 24/28 A kérdező kommentje:

"ne aggódj, te biztos maradsz a régi világban.

tesód megy az újba."

Ahogy írod,én is így gondolom.=)

2011. szept. 17. 08:56
 25/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:33

Nah,Te megfogalmaztad az én gondolataimat ezzel kapcsolatban!Én is így látom,hogy pénz nélkül egyszerűen káosz lenne!Egy munkás pl. nem fog dolgozni húsz kiló krumpliért cserébe..,ez egy vicc:D

2011. szept. 17. 08:58
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
én is egyszer mondta anyumnak,hogy hisz-e a világ végében és ő azt mondta nem lesz olyan,hogy majd minden összedől,meg meteoritok hanem ő is azt mondta hogy a pénzzel lesz majd valami,hogy az euro fog megszűnni
2011. szept. 17. 17:54
 27/28 anonim válasza:

"Hogy fizetnék a közértben,a fodrásznál?Az internetet hogy fizetném elő?"

Jó neked, hogy ez a legnagyobb problémád. Na ide figyelj: ha tényleg el jön ez az "új világ", az emberek magasabb spirituális szintre lépnek, megismerik önmagukat, tudomást szereznek olyan dolgokról, amiket te még csak el sem tudnál képzelni. Gondolod, hogy azon paráznának, hogy fizessék elő a netet? Ne légy ostoba.

Megszűnik a pénz -> megszűnik a probléma.

Az általad felsoroltak elvesztenék fontosságukat, senki sem foglalkozna ezekkel. Pont.

2012. jún. 19. 19:51
 28/28 anonim válasza:
De mi az a reptoid, én nem értem, azok a páncélos robotszerű izék?
2012. júl. 11. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!