Milyen lesz az új világban az élet?
Tesóm mostanában olyanokat mond hogy csak lesek...
2012 után minden megváltozik két világ lesz..,a mostani és egy új világ,ahol nem lesz pénz,megszűnik és cserekereskedelem lesz helyette.Aki nem tudja felvenni a föld megemelkedett rezgésszámát az marad a régi világban és megy a lecsóba:(Állitólag az új világban nem lesz bűnözés mindenki egyenrangú lesz,úgy értve nem lesznek gazdagok és szegények.De számomra az a leghihetetlenebb hogy megszűnik a pénz az új világban..
És akkor mit adnak pl. a hentesnek?Egy zsák krumplit egy kiló húsért?Tényleg csak egy út van a jövőben a spirituális felemelkedés útja?És aki nem hisz ezekben az mehet a lecsóba???
ne aggódj, te biztos maradsz a régi világban.
tesód megy az újba.
"ne aggódj, te biztos maradsz a régi világban.
tesód megy az újba."
Ahogy írod,én is így gondolom.=)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:33
Nah,Te megfogalmaztad az én gondolataimat ezzel kapcsolatban!Én is így látom,hogy pénz nélkül egyszerűen káosz lenne!Egy munkás pl. nem fog dolgozni húsz kiló krumpliért cserébe..,ez egy vicc:D
"Hogy fizetnék a közértben,a fodrásznál?Az internetet hogy fizetném elő?"
Jó neked, hogy ez a legnagyobb problémád. Na ide figyelj: ha tényleg el jön ez az "új világ", az emberek magasabb spirituális szintre lépnek, megismerik önmagukat, tudomást szereznek olyan dolgokról, amiket te még csak el sem tudnál képzelni. Gondolod, hogy azon paráznának, hogy fizessék elő a netet? Ne légy ostoba.
Megszűnik a pénz -> megszűnik a probléma.
Az általad felsoroltak elvesztenék fontosságukat, senki sem foglalkozna ezekkel. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!