Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen lesz az új világban az...

Milyen lesz az új világban az élet?

Figyelt kérdés

Tesóm mostanában olyanokat mond hogy csak lesek...

2012 után minden megváltozik két világ lesz..,a mostani és egy új világ,ahol nem lesz pénz,megszűnik és cserekereskedelem lesz helyette.Aki nem tudja felvenni a föld megemelkedett rezgésszámát az marad a régi világban és megy a lecsóba:(Állitólag az új világban nem lesz bűnözés mindenki egyenrangú lesz,úgy értve nem lesznek gazdagok és szegények.De számomra az a leghihetetlenebb hogy megszűnik a pénz az új világban..

És akkor mit adnak pl. a hentesnek?Egy zsák krumplit egy kiló húsért?Tényleg csak egy út van a jövőben a spirituális felemelkedés útja?És aki nem hisz ezekben az mehet a lecsóba???

2011. szept. 16. 16:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:35

Háát,akkor sok szerencsét az új világhoz!:)

2011. szept. 16. 16:38
 12/28 anonim ***** válasza:

Azt írtad cserekereskedelem lesz helyette.

Valószínűleg ha nem lesz pénz, akkor megszűnnek dolgok amik most neked fontosak. Bár ki tudja, minden lehetséges.

A pénz mást fog jelenti az új világban. Nem lesz annyi jelentősége, mint most. (Hál Istennek!) Nem fog nyomorba dönteni embereket.

2011. szept. 16. 16:43
 13/28 anonim ***** válasza:
46%
Te mennyit szívtál??
2011. szept. 16. 16:45
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beszívva!!!A tesóm amit mondott azt próbáltam leírni...ugye hogy hihetetlen??Lesel csak te is:D
2011. szept. 16. 16:47
 15/28 anonim ***** válasza:

63%-os jaj hagyjuk már.:D

Mi most beszélgetünk. Eszmecsere zajlik, már ezt sem szabad.. Azt bírom mikor mindenki olyan halál komolyan veszi ezeket a dolgokat, és azok lesznek lehülyézve akik képesek erről írogatni.

Nem kell komolyan venni csak érdekes, és ami érdekes arról jó olvasni/beszélgetni.

De ez most OFF volt, úgyhogy térjünk vissza az eredeti kérdéshez.:)

2011. szept. 16. 16:47
 16/28 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg ha nem lesz pénz, akkor megszűnnek dolgok amik most neked fontosak. "

Ettől parázok a legjobban,ha ez megvalósul:S

2011. szept. 16. 16:48
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... Én is úgy állok hozzá mint előttem az egyik válaszoló, lesz ami lesz. Ha ez feladódna, megnézném, hogy számomra melyik jobb, és abba mennék/maradnék.
2011. szept. 16. 16:58
 18/28 Dávidmester13 ***** válasza:
Vagyis az új világban egyfajta anarchia lesz????
2011. szept. 16. 17:24
 19/28 anonim válasza:
100%
De lehet hogy az új világban már nem lesz neked fontos az ami, a régiben az volt. Szerintem. Az újat választanám :)
2011. szept. 16. 17:30
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ahogy olvasom, jobb lesz ha beszerzek egy rezgéscsillapítót, annyira rezegni fogunk
2011. szept. 16. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!