Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen lenne a számodra...

Milyen lenne a számodra tökéletes világ?

Figyelt kérdés
Szeretnék komoly, részletes válaszokat, némi indoklással is, mert nagyon érdekel a dolog :)
2011. aug. 18. 13:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez mint most, annyi különbséggel, hogy környezetszennyezés nélkül jut el az emberiség erre a technikai szintre. Nincs állatkínzás, éhezés, mindenkinek elég jut mindenből, nincsenek vallási fanatikusok, terroristák, gyilkosok.Nem kell aggódni a holnap miatt mert természetes a Jólét.
2011. aug. 31. 05:16
 32/34 anonim ***** válasza:

pont ezen gondolkodtam múltkor a buszon :)

a tökéletes világ számomra: az összes út a föld ALATT lenne.A felszínen nem lenne se beton,se semmi,csak gyalog vagy biciklivel lehetne itt közlekedni.A házakat borostyánszerű fal venné körbe, a városokat,falvakat erdő venné körül.Az emberek önellátóak lennének,mindenki békességben élne.Megújuló energiaforrásokat használnánk.

Tudom, hogy ez egy naturalista, már-már hippi ideológia,de szerintem jó lenne. 19/L

2012. máj. 21. 19:00
 33/34 anonim ***** válasza:

mindenki halhatatlan egészen addig, amíg gyereket nem vállal

egyébként mondjuk mindenki él 100 éves koráig, egy meghatározott napig

ezen kívül minden egyes vállalt gyerek ebből az életkorból levonna egy meghatározott mennyiséget, mondjuk 10 évet

2012. máj. 21. 19:37
 34/34 anonim válasza:
87%

Ez a vilag tokeletes csak nem tudjuk felfogni,nem tudjuk megerteni mert emberek vagyunk emberi aggyal nem Isten. Kenyelmes gondolat lehetne az, hogy mindekinek olyan a mennyorszag amilyennek akarja hogy legyen, de mi van ha a mennyorszag is felfoghatatlan milyen tokeletes es jo, mennyivel jobb mint el birnank kepzelni mivel emberek vagyunk, tudasunk csak toredekes.

A Biblia első két fejezete elmondja, hogy Isten tökéletes világot teremtett az emberiség otthonául. A Biblia utolsó két fejezete hasonlóképpen arról beszél, hogy Isten tökéletes világot teremt az emberiség részére - de ez újjáteremtés, a föld helyreállítása a bűn okozta romlásból.

En akarom latni az uj Jeruzsalemet es benne akarok elni ezert kovetem Isten parancsait ahogy tudom. Nekem az a tokeletes vilag.

2013. okt. 4. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!