Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lenne számodra a...

Milyen lenne számodra a tökéletes világ?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen, csak érdekel, hogy az emberek mire vágynak, mit szeretnének :)
2010. dec. 1. 14:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha lenne valaki aki igazán szeretne és végre nem lennék egyedül többet az nekem már elég lenne.

16/L

2010. dec. 1. 14:55
 2/19 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, egyszer mindenki megtalálja a párját! :)
2010. dec. 1. 15:00
 3/19 anonim ***** válasza:
énis ugyan így gondolom ahogy az elöttem kommentelő... semmi nem érdekel,nincs életcélom, mert nincs kinek megteremtenem a világot... 16/F
2010. dec. 1. 15:01
 4/19 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha én is megtalálnám végre a társamat, és lenne kiért élnem. 19/F
2010. dec. 1. 15:03
 5/19 A kérdező kommentje:
Megfogjátok találni :) Így vagy úgy. Én pl leszbikus vagyok, mégis egy éve megtaláltam életem szerelmét. Pedig elvileg így még nehezebb. Csak legyetek türelmesek :)
2010. dec. 1. 15:08
 6/19 anonim ***** válasza:

Elsö válaszoló vagyok.

Érdekes kérdezö, én is az vagyok, csak nem akartam mondani. Bár én úgylátom, hogy sokkal nehezebb így találni valakit... :(

2010. dec. 1. 15:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Nincs kinek megteremteni a tökéletes világot? Én magamnak akarom megteremteni! Az én tökéletes világom nekem legyen tökéletes ne másnak.
2010. dec. 1. 15:22
 8/19 anonim ***** válasza:

tökéletes világ nekem vhogy így nézne ki

http://www.youtube.com/watch?v=dqJ3R0FfUDk

amire meg az emberek vágynak azt az első válaszoló nagyon jól leírta , legtöbb embernek az

2010. dec. 1. 15:26
 9/19 A kérdező kommentje:

Számomra a tökéletes világból az emberség hiányzik. Nem várom, el hogy mindenki szeressen mindenkit, viszont egy alap tisztelet szükséges.

"Nem várom senkitől, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitől, hogy mindig ember legyen" :)

2010. dec. 1. 15:33
 10/19 A kérdező kommentje:

Első kommentelő. Próbáltál leszbikus társkeresőn ismerkedni? :) Tudom, az ember fél már ilyenbe belekezdeni, de ha megtetszik valaki és írsz neki egy kedve slevelet, lehet h van rá lehetőség h megismerkedjetek. Én így ismertem meg tavaly a páromat és kép nélkül voltam fent egy társkeresőn.

www.angyalkak.hu

2010. dec. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!