Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lenne számodra a...

Milyen lenne számodra a tökéletes világ?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen, csak érdekel, hogy az emberek mire vágynak, mit szeretnének :)
2010. dec. 1. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdezö: Igen fentvagyok ezen az oldalon.. bár eléggé nehéz a kommunikáció ezek a statok miatt vagy mik ezek...

De teszek fel magamról képet és hátha több siker lesz :)

Egyébként, hogy a témához szóljak sokkal szebb lenne a világ nekem, ha az emberek képesek lennének együttélni a tölük különbözö emberekkel és ha jól kitudnék jönni a családommal :)

2010. dec. 1. 15:50
 12/19 anonim ***** válasza:

15:22 !!!

én csak akkor akarom építeni a világom, ha van kinek..de így minek?

2010. dec. 1. 15:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy jó ötlet ha raksz fel képet. Nekem sem volt anno. (kockázatos sajnos :S ) Bár aztán ki tudja. Egyébként miért nem jössz ki a szüleiddel? A szexuális beállítottságod miatt? :(
2010. dec. 1. 16:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Apám alkoholista.. bár mostanra visszavett kicsit mert veseköve lett a sok piától, de még mindig sokszor részeg, vele nem beszélek. Hugom túl dedósan viselkedik.. 14 éves és olyan mintha 10 lenne.. vele se beszélek. Anyukámmal kijövök de vele is ha elökerülnek bizonyos témák akkor egyböl vita lesz...

Mamám 91 éves, vele meg nem nagyon lehet beszélgetni..

2010. dec. 1. 16:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem. De tudják hogy mi a helyzet Veled?
2010. dec. 1. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem tudják... de így is van elég gond, ezért nem is fogom elmondani még sokáig...
2010. dec. 1. 16:51
 17/19 rebel174 ***** válasza:
Tokeletes vilag ahol nincsnek ciganyok!!!Na meg kene mar 1 csaj de sosem jon ossze
2010. dec. 1. 17:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nem minden cigány rossz ember. Nem vagyok híve az ilyen faji/nemi megkülönböztetésnek.
2010. dec. 1. 17:35
 19/19 anonim válasza:
találni vkit aki szeret engem, s véget vetnie a szeretethiányomnak.
2010. dec. 29. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!