Szerintetek mikor leszünk szemtanúi a világ tökéletes szarbanlétének?
" víz drágább mint a benzin"
Ilyen sose lesz. Eso minding fog esni... ugyan nem mindenhol, de benzin sehol se fog teremi. Ezert a benzin sose lesz olcso.
"Azért nem leszel szemtanúja, mert vannak tudósaink, ők pedig jóval előre terveznek."
Habar valamellyest kozejuk tartozom, en nem vagyok ennyire optomista, es pont azert, mert az emberi mohosag elegge hatartalan. Nagyon keves lehetoseget latok, hogy az olajarak drasztikus emelkedeset az alternaiv energiahordozok fejlesztesevel kompenzalni lehetne, ugy, hogy az eletminoseg nem romoljon. Korlatozasokra lesz szukseg, az eroforrasok kozpontilag szabalyozott elosztasara. Akkor talan lehet valamit javitani a helyzeten.
Ha nyitott szemmel olvasgatsz, most is láthatod.
A tudósok nem vitás, hogy kiváló koponyák, de nem hiszem, hogy volt egy olyan találmányuk is, amit később a politikusok ne pusztitásra használtak volna.
Az ún. nyugati civilizációt pedig rohamléptekkel trappoltatják a szakadékba, morális, egzisztenciális, kulturális, stb. szempontból egyaránt.
Szerencsére a világ összeomlása nem a benzin és víz viszonyán múlik. Nem kell megijedni, a világ már számos megjósolt összeomlást vidáman túlélt. Annyira vidáman, hogy észre se vette, hogy túlélte.
Egyébként a következő összeomlást remekül megfigyelheted, hogy ne mondjam páholyból. Jövőre lesz! Komoly tudományos koponyák megjósolták. Sajnos lehet, hogy nincs humorérzékem, mert nem röhögtem rajta - fájt.
Egyébként onnan tudom, hogy bemondta a TV, rádió, hogy "egyesek szerint 2012-ben ..." tovább nem tudom, mert kikapcsoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!