Nekem is volt már pár ilyen élményem s most is az volt, vagyis épp hogy el aludtam volna éreztem valaki van itt de fel riadtam és azóta se alszok vissza hanem ezt írom le hogy tudjátok mit kell csinálni mert mikor ez este meg történik és van időd meg ébredni akkor hajnali három után öt percig bírjátok ki valahogy MUSZÁLY, azért kerestem rá ki mit tud erről mert nekem van konkrét eseményem,TAPASZTALATOM ebben, gyakorlatilag az orvosok és a tudomány szeret mindent meg magyarázni, nyugtatni az embereket,ez olyan mint a régi indiánok kígyó mérget ittak hogy immunitás alakuljon ki a szervezetükbe ha netán vadászni mennek és meg marja őket egy kígyó nah most a politikusok a vakcinával ugyan ezt játsszák el be adatják a vírust hogy minnèl hamarabb el szapaorodjon a világon nah mind1 ez egy másik szrori,,, de valóban szellemek művelik ezt gyakorlatilag úgy hívják hogy megnyergelnek,nézzétek utána, ezek halottak, gonosz szellemek, akik vissza járnak, néha beszélnek néha tesznek vesznek vagy rád fekszenek, nekem van több konkrét eseményem is amikor felettem lebegett akkoriban 2 napja el temetett halott nő, akinek voltam a temetésèn stb, szóval csúnya látvány volt és halálra rémìsztett mert tök közel volt kábè három négy centire, hátamon feküdtem és arra ébredtem agyilag mert testileg nem tudtam meg mozdulni hogy valaki van a szobába, hallottam hogy közeledik akartam a melettem hát egy méterrel arrébb alvó szüleimnek tesómnak szólni mert aszittem valakklmi komoly bajom van és hívjanak mentőt, de nem tudtam semmit csinálni és gyakorlatilag ez egy azonnali pánikot keltett bennem hogy úgy halok meg hogy képbe vagyok csak nem tudodok élet jeleket adni, csak a szememet tudtam forgatni de ő mögöttem volt, aztán mondta hogy érzem hogy félsz, én meg akartam kérdezni hogy ki vagy, de nem tudtam beszélni semennyire, és ez volt ami meg rèmiszett hogy láttam szüleimet aludni s tökre képbe voltam csak mint egy nyomorék, mert semennyire se tudtam mozogni próbáltam de nem ment, és kérdeztem újra gondolatba ki vagy te, mert szerintem te hallasz engem, tudom hogy valami felsőbb rendű lény vagy, azt éreztem hogy valaki az a lény, szellem stb, meg fogja a két kezem és a bal oldaláról a hátamra tol tesz nah tudjátok, de mèg mindig nem láttam csak éreztem hogy egész közel van nagyon közel, konkrétan ül a mellkasomon és nem igazán kapok levegőt csak éppen annyit hogy ne halljak meg, és aztán azt mondta nézz a szemembe én meg ugye kapirgáltam a szememmel hogy vajon merre lehet de nem láttam semmit, aztán mondtam neki hogy mutatkozz meg most már, látni akarlak, erre dühös lett hogy utasitottam nem kértem és hirtelen meg jelent előttem, meg mutatkozott, nah skacok nem, kívánom senkinek azt az érzést amit láttam, de ha őt látod akkor tudd hogy ő a pokolba van azért tud vissza jönni amúgy nem tudna egy dolgot tehetsz ha egyáltalán be tudod csukni a szemed de kétlem, bele nézel mélyen a szemébe és el mondod hogy tudom mi vagy kit szolgálsz, persze gondolat át vitellel, neked nem szabadna itt lenned, akkor dühös lett és jobban nyomni kezdett engem kezdtem végleg azt hinni ha tovább baszakaodok vele meg folyt, folytatod, hagyj békén én nem ártottam neked ha pedig igen nagyon sajnálom, menj el kérlek ez már nem a te világod, ha nem megy el akkor ezt mondod neki, mond velem együtt ekkor el. kezd rebegni másképpen nem tudom el. mondnai a rebegès értelmét,mond hogy be vallom én is bűnös vagyok vannak biztos bűneim de ezért nem te és nem a te atyád fog engem el ítélni hanem az enyém akihez nem voltál sem te sem a te atyad méltó, így hát én nem félek tőled nem félek a haláltól mert nekem már helyem van várnak rám, én meg bocsátok neked amit velem teszel, menj oda ahonnèt jöttél, most pedig kezd el magadban ordítani, mi atyánk ki vagy a menjekbe szenteltessèk meg a te neved mire idáig el jutsz erőre kapsz és el fog tűnni lehetetlen hogy nem tűnik el, s folytasd az imát,es ha ez így ahogy el. mondtam és be válik, be fejezhegitek a tudomány hazugságainak további evésèt mert rengeteget hazudnak, az illuminátusok és a felsőbb körű emberek mind azt szolgálják akik adnak nektek ilyen orvsosok által el nevezett paralìzis néven futtató nyugtató dumát ha nem. mutatkozik meg sincs baj az imát mindenkèppen el. kell mondnai de úgy hogy közben arra gondolsz akiè az ima ha ateista vagy vagy más vallású sincs baj mert ez működni fog ha pedig nem kezdgetsz félni mert ennél van rosszab is pl mikor a fürdő kádba kap el egy ilyen váratlanul nagy pihenés közbe és ki csapódik a vadi új körte, sok. sikert kívánok a harcba.