Volt már, úgy hogy valakinek kívántál valami rosszat, és történt is vele valami? Utána volt lelkiismeretfuralásod?
Volt igen.Aki engem nagyon mélyen megbántott,annak mindig a fájdalmam háromszorosát kívántam,vagy azt,hogy többször legyen szerencsétlen még az életben!
Természetesen nem volt bűntudatom,de tudom,mert úgyéreztem megérdemli :D és tudtam is a dolgokról,amik történtek vele!
Ismét első :)
Én úgy vagyok vele, hogyha ennyire elbánnak velem, megfogalmazok egy kívánságszerűséget, ami nagyjából annyit tartalmaz, hogy legyen egy olyan élménye, ami újra gondoltatja vele a dolgokat, ami átértékelteti vele az életét, hogy fejlődni tudjon, jobb lehessen, neki és környezetének is, majd kizárva a halált és hasonló durva következményeket, azt kívánom, hogy kellően figyelemfelkeltő módot válasszon magának erre.
Ebből a szempontból nincs semmi, ami lelkiismeretfurdalást kellene hogy okozzon :)
Egyébként a nagyszámú tapasztalat jelzi, hogy mekkora hatalma van az elmének és mennyire rá vagyunk hangolódva más emberek gondolataira.
én egyszer azt mondtam egy embernek : dögöljön meg macskát nem eszünk (részeg volt és azt mondta vigyem oda amsckám és együk meg)
1 hónapra rá meghalt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!