Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Édesapám meghalt, és lehetsége...

Édesapám meghalt, és lehetséges-e, hogy Ő még mindig "reagál" dolgokra? Nem tudunk a sírjánál gyertyát gyújtani.

Figyelt kérdés

Apukám májusban halt meg, és azóta egyszerűen nem tudunk gyertyát gyújtani a temetőben, mert egész nap nem fúj a szél , mikor meg beérünk a temetőbe, akkor elkezd, és egész addig, amíg el nem hagyjuk a temetőt... :(

Én hiszem, hogy ezt apu generálja, mert nem szeretné, hogy kb. 2 naponta kimenjünk hozzá... Ez lehetséges??? Kinek mi a véleménye erről??? :O

16/L

2011. júl. 11. 14:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

különben a pólusváltást meg lehet állapítani, hogy volt, mivel a Föld belső szerkezetén megállapítható a jégkorszak enyhülése, erősödése, a különböző természeti katasztrófák, illetve a pólusváltozás is. szóval meg lehet állapítani.

különben nem az volt, hogy "beetettek" a nagyemberek, hanem én hiszek valamiben. és én ebben hiszek. különben ha annyira hiszel a világvégében, akkor szerintem jobb, ha készülsz is rá. ne vegyél mostantól semmi olyan dolgot, ne vegyél tartós kaját, mivel úgyis világvége lesz. a világvégét (szerintem) nem lehet előre megjósolni, mivel a jövőt nem lehet megjóssolni... szóval nekem ez a véleményem, de attól még a tiédet is tiszteletben tartom! :)

2011. júl. 19. 12:12
 22/28 anonim ***** válasza:

kedves "vagyok aki vagyok"! ne haragudj, de nagyon nagyon nagy ostobaságokat beszélsz. Azért bőven fogannak és születnek még természetes úton gyerekek...

Olyan nincs, hogy valaki lélek nélkül születik, azért ekkora hülyeséget ne beszéljünk már....

2011. aug. 11. 22:24
 23/28 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Én közvetített információkat adtam mindenről.

Vagy elhiszed vagy nem.

Az igazságról sohasem fognak beszélni a híradások, ha ezt sem tudod, akkor te menthetetlenül és nagyon naiv vagy.

A természetes úton fogant, illetve nem fogant és lélekkel nem rendelkezőkről sem találtam ki semmit a kút fejemből, hanem leeírtam, amit mondtak és amiben biztos vagyok, mert eddig még semmiről nem mondtak valótlan dolgot...

Nem kötelező elhinni, de ne nevezed ostobaságnak, mert ez sajnos éppen a Te saját ostobaságodat mutatja meg!

Szeretném azt megtudni, hogy Te hogy állíthatod ekkora bizonyossággal, hogy nem igaz, amit mondtam, ha nem tudod leellenőrizni.

Te le tudod ellenőrizni, hogy ki hogyan fogant és született meg?

Ugye nem? Sőt senki sem tudja ezt leellenőrizni?

Mi célból mondanék ilyet? Ebben nekem mi a jó, ha nem az igazság feltárása?

Mert az egy dolog, hogy megfogan valaki, de ha időközben elvetél egy anya.

Azt pedig Te sem tudhatod, mert nem verik nagy dobra, hogy ki próbálkozik mesterséges megtermékenyítéssel.

Ezért ostobaság az, amikor Te próbálsz engem teljes bizonyossággal megcáfolni.

Amit nem tudsz, azt csak feltételezheted, de nem állíthatod biztosan!

Ha pedig nem hiszed el, hogy igaz, amit írtam, akkor még nem kell mások előtt ez feltétlen megírni, és engem "ostoba" jelzővel illetned, hogy másokat manipulálj!

Megírhatod ezt privátban is, ha egy személyes véleménynek és nem mások manipulációjának, igazságtól való eltávolításának szánod!

Mindenki nyugodtan gondolkozzon el ezen is!

Jó példa a "klónók" (mesterséges megtermékenyítéssel születettekre) bosszújára, a tavalyi francia utcai randalírozásokra, görög anarchiára, az idei angol "népi felkelés" de az észak afrikai "forradalmakat" is ide lehet sorolni, mert nem tudhatja azt senki, hogy ki próbálja feltüzelni az elégedetlenkedőket mások ellen, csak hogy kieressze a dugót a palackból és ne ellene lázadjanak a felháborodók, az elégedetlenkedők.

Emberek (jó módú, facebookos fiatalok) eddig ilyen brutalitásokat nem nagyon csináltak, ez nem a felheccelt, félre vezetett népekkel kiprovokált "forradalmak".

Külföldön, de már itthon is ismerik sokan azt a csürheként csörtető és mindent tönkre tevő fiatal generációt, amelyik mindent sáskaként letarol és lerombol...

Ugye ha az arab világ egyesülve kelt volna fel a gyarmatosító amerikai, NATO befolyás ellen, akkor nagy gondban lettek volna.

Így is csak elódázni tudták nagy megalázó bukást.

(Tudom ez megint teljesen ide nem vágó hülyeségek, de erről egyelőre ennyi elég lesz.)

Az ilyen reakciókat inkább privátban kérem elküldeni... Köszönöm!

2011. aug. 14. 18:01
 24/28 A kérdező kommentje:
de az én példám az unokatestvéreméknél valóban természetes úton jött baba. nem is próbálkoztak beültetéssel, mert egy közterületfelügyelői és egy alulfizetett irodistai fizetésből nem engedhetnek meg maguknak ilyen luxus dolgot. úgy voltak, majd jön valamikor a baba. és igen, novemberre jön is! :)
2011. aug. 14. 23:07
 25/28 anonim ***** válasza:

Hát kedvesem, az én gyermekem természetes úton fogant, és született, 2 éve. Emlékszem, mert ott voltam. A fogantatásánál, és a születésénél is. Úgy gondolom, a jelenlétem nélkülözhetetetlen volt...

A nővérem, tavaly szült. A babájuk természetesen úton fogant. Ott nem voltam jelen, de elhiszem neki ha nem haragszol....

Ó édes istenem.....

2011. aug. 15. 19:51
 26/28 anonim ***** válasza:

Messziről jött, és név nélküli ember azt mond amit akar, ugyebár...

Igen, ismerem a manipuláció trükkjeit.

Azt én is mondhatnám, hogy a nővérem, meg a húgom és én is, meg stb., stb bla-bla-bla.

És valóban, görbülj meg, hogy igazat mondasz!?

Ne ide írd, hanem magadnak mond, hogy "görbülj meg, hogy igazat mondasz!" (De csak akkor, ha biztos vagy abban, hogy kizárt a tévedés!)

Te, aki még a nevedet sem mered felvállalni? Miért higgyek Neked bármit is?

Ne haragudj de én abban a csatornában sokkal jobban hiszek, amelyik még sohasem mondott valótlant...

És más is tegye ezt! Mindenki döntse el, hogy melyik lehet az igaz, amit én mondtam, vagy a cáfoló véleménye.

Tehát nem én állítom, hanem az a hiteles, bennfentes forrás, amelynek biztos információi vannak.

Nem haragudj kedves novemberre kiírt tiltakozó, de addig még sok idő telik el, és úgy látom nem hallottál még arról, hogy sajnos sok nő az utolsó 2-3 hónapban vetél el... (Nem szeretném az ördögöt festeni a falra, de ne igyál előre a medve bőrére. Nem szerencsés)

Az, hogy egy szegény nem engedheti meg magénak ez nem igaz!

Vannak olyan támogatott népcsoportok (vallási felekezetek), akik 3-3 ingyenes lehetőséget kapnak beültetésre. /Igen tudom hogy ezt sokak előtt titok./

Más.

Egy beültetés meddig tart? több napig?

A férjnek feltétlenül tudnia kell arról szerintetek, hogy a felesége hogyan fogant meg?

Én úgy hallottam, hogy a mai világ nem a teljes őszinteségéről híres...

De nem kötelező bármit is elhinni, amit mondtam, ezt vegye mindenki csak egy elvi lehetőségnek.

2011. aug. 15. 23:40
 27/28 anonim ***** válasza:

ÚRÍSTEEEEEEEEEEEEN

Na jó, akkor most hagyjuk abba, mielőtt még szegény ártatlan laptopomat baszom szét a virtuális fejeden te SZERENCSÉTELEN ÁLLAT. Hát hadd ne kelljen már bizonygatnom, hogy a saját gyerekemet ÉN csináltam.

ElMEBETEG vagy..........

ILYENEK MINT TE AKKOR SZABADULTAK KI AZ UTCÁRA, amikor bezárták például az OPNI-nevű intézményt. (keress rá mi az)

Én itt le is zártam, mert tényleg megőrülök, hohy olyan hihetetlen, hogy összeszeretkeztem a férjemmel 1 szép gyereket......

Ó isteneem.

Kedves kérdező, zárd már be ezt az oldalt, mert ez egy elmebeteg!!!!!!!!44

2011. aug. 16. 19:56
 28/28 A kérdező kommentje:

nem az utolsó 2-3 hónapban vetélnek el, hanem az első 2-3-ban, te!!! -.-

amúgy meg NEM tartoznak/tartozunk BIZONYOS etnikai csoportba. nem vagyunk sem romák, sem szerbek, sem arabok, sem más nemzetiségek... nekünk NEM JÁR ingyen baba.

amúgy meg te vagy valami nagy barom, ha elhiszed,hogy van olyan csatorna a tv-ben, ahol mindig is igazat monddanak... na olyan NINCS!!!

2011. aug. 22. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!