Léteznek vagy léteztek valaha vámpírok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 16:26
21/41 anonim válasza:
drakonak szolics
azokon kívül nincs is másik, bár vérszívó denevérek máshol is élnek. Én például láttam valamelyik hajnalban egy denevért repkedni, de az itthoniak nem vérszívóak ha jól tudom. Az összes többi csak a képzeletedben él, mesékben, mondákban. Bár a Penge című filmet nagyon szeretem
22/41 anonim válasza:
léteztek is meg nem is
léteznek is meg nem is
23/41 anonim válasza:
drakonak "szolics", megkérdezhetem hány éves vagy?
24/41 anonim válasza:
Igen léteznek, én is az vagyok!
25/41 anonim válasza:
Annyi vooolt! El sem hinnéd. Csak így néztem :O:O:O
26/41 anonim válasza:
Mi van sok volt a Tvájlájt vagy a Vempájör Dájöríz???
27/41 anonim válasza:
drakonak szolics
Azt hiszem jó úton haladsz afelé, hogy megöld, ellehetetlenítsd, teljesen abszúrddá tedd az ezotéria topicot. Köszönjük neked.
29/41 anonim válasza:
Ja persze. Vigyázz a temetőkkel éjszaka! :D Ja és ne felejts el minden este fokhagyma-nyakláccal aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!