Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Léteznek vagy léteztek valaha...

Léteznek vagy léteztek valaha vámpírok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 16:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:35

Én is kíváncsi vagyok ;)

2011. júl. 1. 16:49
 12/41 anonim ***** válasza:

Oksa! Am hamár érdeklőttök írok egy nevet amin szólíthattok(, hogy ne keljen adatokkal megszólítani) : Zimu

Akkor kezdem: Annyi igaz , hogy a vámpírok valaha élő emberek voltak, és nem bírják a napfényt.

De inkább jobban hasonlítanak egy alaktalan szellemre.

Egyiptomból származnak az első feljegyzések vámpírokról.

Mingyárt kifejtem hogy miért. Nos, mi kell egy vámpírnak hogy életbenmaradhasson? Elösször is ép fizikai test, És energia mivel életben tarthatja magát. Míg élünk ezt az energiát a fizikai test állítja elő, de mivel erre már nem képes az elkóborolt léleknek kell begyüjtenie.

Vissza egyiptomhoz:-Ott teljesült maradéktalanul az első feltétel. Mumifikálással így a test ép maradt. DE ez még nem elég attol még az ember nem lessz vámpír! Fő kiváltó ok: Hogy halhatatlan akar lenni!!!!

Most van egy mumifikált Hallatatlanságra vágyó fáraószellemünk, mit csinál? Nos ha nem fáraó lett volna elkezdi kiszívni az energiát növényekből, ürülékből, De szerintetek egy fáraó beéri ezzel??? Nem!! Elkezdi kiszívni az emberekből az életerőt. És Ennek mik a tünetei??? Sápattság, gyengesék , fáradtság. És mindez mire hasonlít?? Vérveszteség. Innen jön, hogy a vámpírok vért isznak. Mostmár tudjuk milyen is egy vámpír.

Na de mi van a napfénnyel? A napfény viszonylag sok energiát tartalmaz , így a vámpírka gyengécske "testét" könnyen szétszorja. Innen jön a többi védekezési mód.

a fémek: elvezetik Az energiákat.

Folyóvíz ugyan az mint a nap.

Hogy ma mért nem lehet találkozni minden sarkon vámpírral?

Mert elég gyakori a fémkoporsós temetés és a hamvasztás , és amúgy sem túl hosszú életüek.

Remélem segítettem , és kiadós választ írtam a kérdésre.

2011. júl. 1. 17:11
 13/41 anonim ***** válasza:

Oké Zimu :)

Ez számomra elgondolkodtató. Szerintem is léteztek régebben vámpírok, de nem olyan formában mint ahogy a filmek bemutatják őket. Ha nem léteztek volna, honnan jött volna ezaz egész örület?!

2011. júl. 1. 17:15
 14/41 anonim ***** válasza:
igy végigolvasva te nem a vámpirt irtad le. hanem az energia falot vagy nemtudom pontosan mi a neve a tenyerébe van valami szivo vagy nemtudom micsoda és abban a korban ezvolt elégé eltrejdedve.te nem a vápirt irtad le hatásuk hasonlo de. nem egy és ugyan az bocsesz:)
2011. júl. 1. 17:22
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Olyan vámpírok, amilyenekre te gondolsz, nem léteznek, nem léteztek és nem is fognak. Ennek egy egyszerű oka van: a hagyományos vámpírkép egy halálából feltámasztott, de normál életfunkciókat ellátni képtelen személy. Ezek közé a funkciók közé tartozik például a légzés, vérkeringés. Vérkeringés nélkül a megfelelő ásványi anyagok, szervezetünk működését biztosító alkotóelemek nem jutnak el a sejtekhez amik így elkezdenek lebomlani tehát egy idő után rothadási folyamat játszódna el minden sejtben, végül az egész elhalna. A másik: vannak olyan csak részben felfedezett ősi kultúrák, melyek a kannibalizmust, emberi vér fogyasztását nemcsak hogy nem ítélik el, vallási szertartásnak fogják fel. A harmadik: vannak bizony olyan beteg emberek, akik egyfajta pszichés berögződés, rendellenesség hatására ténylegesen elfogyasztják az emberi vért, sötét ruhákban járnak és állításuk szerint káros hatással van rájuk a napfény...nos ezek az emberek általában súlyos önértékelési gondokkal, esetleg depresszióval küzdenek, de a cselekedeteik mögött semmiféle természetfeletti képesség nem rejtőzik, mindössze elmezavar. A negyedik: róluk nem szeretnék igazán írni, ők az úgynevezett "divatvámpírok", akik az Alkonyat és hasonló témájú filmek hatására kicsit vadon szárnyaló fantáziájukat szabadon hagyták. Nos ez az én véleményem ezekről az esetekről, szóval ez az én állításom.

15/F

2011. júl. 1. 17:28
 16/41 anonim ***** válasza:
mindenki ugy néz és hisz bennük ahogy akar előbb utóbb mindenki rájön mi az igaz.
2011. júl. 1. 17:34
 17/41 anonim ***** válasza:
az is tény hogy többféle vámpír fajta is létezhet akik máskép reagálnak mindenre
2011. júl. 1. 17:37
 18/41 anonim ***** válasza:

drakonak szolics-nak.

Te gondolom az energiavámpírra gondoltál de azok élő emberek , és nem is tudják mit csinálnak (általában). De az egész vérivós dolog a Drakula c.-filmel kezdődött.

Üdv.: Zimu

2011. júl. 1. 17:50
 19/41 anonim ***** válasza:
vámpírok léteznek, ott élnek asszem közép, meg dél amerikában, szőrösek, nagy fülük van, és háziállatoknak a vérét szopogatják le. Ja, és denevéreknek hívják őket
2011. júl. 1. 17:52
 20/41 anonim ***** válasza:
pff utolso grat Zimu ja valami olyan félére.na mindegy léteznek vámpirok sokféle alakba.igazságot senkisetudj ateljesen.
2011. júl. 1. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!