Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt a születésünk előtt?...

Mi volt a születésünk előtt? (bővebben)

Figyelt kérdés

úgy értem hogy mi volt a lelkünkkel? egy másik testben volt,aki meghalt és most a mi testünkben van? nektek mi a véleményetek?hisztek az ilyenben?é mi lesz a lelkünkkel a halál után? :o tudom hogy nincs erre magyarázat de én csak a véleményekre vagyok kiváncsi :)

kort is írjatok pls ;) előre is köszi a válaszokat :)

L/14

2011. jún. 23. 16:41
1 2 3 4
 21/37 Tom Benko ***** válasza:
55%

vagyok, aki vagyok:

Ez fájdalmas volt... Klónozni kb. 15 éve tudunk (bár ha a banánt is megkérdeznénk...), aminek semmi köze a lombikbébikhez. Lombikbébi: méhen kívül, mesterségesen megtermékenyített petesejt, amit kis ideig a méhen kívül is nevelnek. Klón: Egy, az eredeti példánnyal teljes genetikai anyagában megegyező egyed. Ezt kb. 8. osztályban kellett, hogy tanuld biológiából...

2011. jún. 24. 23:43
 22/37 anonim ***** válasza:
26%

Tom Benkonak a buta válaszára:

Ha valamit nem tudsz, akkor jobb, ha nem a másikat fikázod...

Vagy hülyének akarsz nézni, vagy mások előtt akarsz lejáratni a személyeskedő stílusoddal. Amúgy, ha nem értesz egyet másokkal, akkor a kulturált emberek tudják, hogy írhatsz privát üzenetet és nem mások előtt mocsokolodsz. Nem tudtad?

Te most itt hittérítést csinálsz?

Elárulom, hogy biztosabb - tévedésmentes - helyről vannak az információim, mint neked.

Ki vagy Te? Csak nem Te vagy az Isten?

Te egyszerre mindenhol ott vagy? És Te vagy az aki mindenről pontosan tudsz mindent?

Hogy is van ez?

Te honnan tudod olyan biztosan cáfolni az IGAZSÁGOT, hogy kik, mit és mióta csinálnak?

Fáj az igazság, ugye?

Legfeljebb Te csak azt tudhatod, hogy mióta van mindenki számára elérhető módon a nyilvánosság előtt a technológia.

Azt akarod mondani, hogy nem tudsz arról sem, mert akkor most felvilágosítalak, hogy a fegyverek gyártásának titkait is évtizedekre TOP Secret-ként kezelik, nehogy az ellenség védekezni tudjon ellene?

Öregem, a klónozás, a mesterséges embernek látszó lény tenyésztése az EMBERISÉG LEGNAGYOBB ELLENSÉGE!!!

EGY KÉRDÉS:

Szerinted a klónozással (de mindegy minek nevezed) hogyan kerül LÉLEK, Isten által teremtett LÉNY a testbe???

Előre megrendelik és beültetik, mint egy chipet?

Ugye ezt senki sem gondolja komolyan. Tehát akkor ki is hazudik? Én vagy Te? És most teljesen mindegy, hogy valaki elhiszi-e nekem, hogy ezrével vannak 50 éves klónok, vagy csak 15 évesek azok még. A probléma akkor is ugyanaz! Olyan rejtőzködő az ellenség, amit senki sem vél ellenségnek.

Erről neked kisjancsinak senki nem fog hiteles információt szolgáltatni, még ha nagyon okosnak is képzeled magad, a 8. osztályos tudományos könyveddel együtt. Elég vicces dolgokra hivatkozol...:)

Neked fiam, abból kellene kiindulnod, hogy semmit nem tudsz. Mert amit Te (és a társadalom) tud(sz), az, amit elárulnak a titokgazdák, ami számukra már nem jelent túl nagy veszélyt.

Te valóban azt akarod mindenkinek bemesélni, hogy a föld teljes lakossága rendelkezik kényes (titkos) információkkal?

Hallottál már olyan anyagokról, amit 50 vagy 100 évre titkosítanak?

Na ha ilyen nem lenne soha sehol, akkor gondolhatnád azt, hogy talán tudhatsz bármiről, de addig Te csak egy butácska lény vagy, aki elhiszi azt, amit az újságok, média, "biológia könyvek", kutatók és "orvostudomány" a szájába rág.

Néha nem árt egy kicsit gondolkozni is, mielőtt butaságokat beszélsz, vagy írd inkább privát üzenetben.

Vagy Te most éppen védeni próbálod a sáros mundér becsületét???

Te is azok közé tartozol talán, akinek nincs lelke?

Hm? Na, most elgondolkoztattál...:) Itt bújt ki a szög a zsákból.

Amúgy - ne izgulj annyira - hamarosan rájön mindenki, hogy csak úgy lehet ilyet förtelmes a mai társadalom, hogy azok, akik ezt irányítják (na nem a 15 évesek, akiről Te beszélsz), azok nem emberek, mert csak így lehetséges az, hogy a pénzzel igen, de az emberek dolgával egyáltalán nem törődnek, csak a látszat kedvéért.

2011. jún. 25. 01:38
 23/37 Tom Benko ***** válasza:
wmiki már itt is? :/
2011. jún. 25. 11:01
 24/37 Tom Benko ***** válasza:

És mit nem tudok?

Privát üzenetet akkor fogok írni, ha valami csak a címzettnek szánok.

Ha tévedésmentes helyről származnak, akkor csakis holmi istentől, amit erősen kétlek. Úgy mégis, honnan vannak az információid?

Mit cáfolok?

Sehogy nem kerül, mert lélek nincs. Ha a klónozás az emberiség ellensége, akkor remélem küzdesz a banán ellen is, ugyanis az is klónozással szaporodik...

Hm. Nem nyolcadik osztályos könyveim vannak. Illetve van az is. Neked vannak?

És a végére: Bizonyítsd be, hogy 1978 előtt is klónoztak!

2011. jún. 25. 11:11
 25/37 anonim ***** válasza:
24%
Lélek igenis létezik. Én még olyanról nem hallottam, hogy az ember lélek nélkül születne, csak olyanról, hogy elfeledkezik róla. Keresztény vagyok, és én úgy gondolom, Isten a fogantatás pillanatában teremti meg az ember lelkét, szeretetből. Ha valaki nem él ezzel, és kicsapongóan, tehát erkölcstelenül él,az sem veszti el a lelkét, mindössze közelebb kerül a kárhozathoz.
2011. jún. 26. 14:45
 26/37 anonim ***** válasza:
36%
Addig élünk a fizikai síkon ebben a világban, amíg meg nem világosodik a lelkünk majd egyszer egy másik testben. Ha megvilágosodtunk és úgy halunk meg, akkor Isten országában, avagy a Nirvánába kerülünk, ahol lebegünk és osztozunk egymással a nemlét és lét gyönnyörében, vagy valami ilyesmi.
2011. jún. 26. 16:01
 27/37 anonim ***** válasza:
Addig élünk a fizikai síkon ebben a világban, amíg meg nem világosodik a lelkünk majd egyszer egy másik testben. Ha megvilágosodtunk és úgy halunk meg, akkor Isten országában, avagy a Nirvánába kerülünk, ahol lebegünk és osztozunk egymással a nemlét és lét gyönyörében, vagy valami ilyesmi.
2011. jún. 26. 16:01
 28/37 anonim válasza:
58%
szerintem egy másik testben voltunk. És amikor ebbe kerültünk elfelejtettünk mindent. Csak álmainkban térnek vissza néha a dolgok. De van aki nem felejtette el.
2011. jún. 26. 17:57
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

Születés előtt mindig a halál van s a halál előtt egy születés .De ha a halál a test elhagyását jelenti és mégsem emlékszünk semmire akkor szerintem csak az a lényeg hogy mit érdemes csinálni ebben az életben ami továbbvihető

ami magunkkal vihető a következő létformánkba.

S szerintem az a jellemünk és a szívünk formálása .

Ezért is van hogy különböző helyekre és családokba születünk ,attól függően hogy milyen életet és mentalitást alakítottunk ki előzőleg.

2011. jún. 26. 20:28
 30/37 Tom Benko ***** válasza:

Ma 14:45-nek

Tényleg? És honnan tudod, hogy van lélek? Mitől lesz valaki erkölcstelen?

2011. jún. 26. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!