Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Magyarországon él megvilágosod...

SpiderWeb kérdése:

Magyarországon él megvilágosodott ember?

Figyelt kérdés
Jó pár megvilágosodott emberről tudok. De engem az érdekel, hogy Magyarországról tud-e bárki egyet? Aki hülyeségnek tartja ezt az egészet és leszólja az kérem ne írjon. Köszönöm!
2011. jún. 15. 21:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Az ébredés/megvilágosodás, egy egyszerű dolog és mégis elérhetetlennek tűnik, mert mindenki keresi és a jövőbe helyezi, nem kell utazni érte sehová, itt VAN MOST.

A jelenlétet kell gyakorolni, ha már érzed hogy mi is az a jelenlét, akkor a gondolat forrására kell figyelni, hogy honnan jön a gondolat, majd rögtön elcsendesedni, ha nem csendesedsz el, akkor csak az elméd fog válaszolni, hogy tőlem, ha viszont csend van az elmédben, akkor meglátod, AZ vagyok, és hogy miért AZ, mert akkor találod meg önvalód, és rámutatsz hogy AZ vagyok, ekkor érkezel meg a jelenbe a MOSTBA, és érzékeled hogy az elme mindig csak, megélt pillantok alapján felépített és kialakított illúzió, és hogy soha nem volt, csak VAN, VANSÁG VAN.

Ez az ébredés/megvilágosodás.

Jelenlét gyakorlat van youtubon is, többféle is.

2018. febr. 4. 14:09
 32/32 Kiscicca válasza:
MR tudja miről beszél. Koszonjuk hogy megosztottad!!! Örök hála
2019. aug. 9. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!