Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Magyarországon él megvilágosod...

SpiderWeb kérdése:

Magyarországon él megvilágosodott ember?

Figyelt kérdés
Jó pár megvilágosodott emberről tudok. De engem az érdekel, hogy Magyarországról tud-e bárki egyet? Aki hülyeségnek tartja ezt az egészet és leszólja az kérem ne írjon. Köszönöm!
2011. jún. 15. 21:38
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:

Hosszú évek, keresése után, ezt az egy embert találtam aki nyilvánosan is "tanítana".Hogy biztos vagyok e benne, hogy megvilágosodott?Én már semmiben sem vagyok biztos.:D

De egy dolog biztos, a nem2 oldalon, Oshot kivéve, az összes többi "Guru", a valódi megvilágosodásról beszél, /ahogy a régi zen mesterek is, arról beszéltek/ (nem pedig ezoterikus, meg spirituális gyermekmesékről) és az advaita védantáról, ahogy ez az ember is.A többi mester itt magyarországon, viszont nagyon nem.

Ennyi, akit érdekel nézze meg ezt a két oldalt:

[link]

[link]

Véletlenül, akadtam erre az oldalra és csak ezt leírtam, nem tudom az emailcímem itt "kiadható e", de kérek mindenkit ne zaklasson magánlevelekkel.Köszönöm!

Üdv.

Egy kereső

2012. szept. 24. 20:44
 22/32 anonim ***** válasza:
404-es, Szenthelyi Árpád.
2012. szept. 24. 20:55
 23/32 anonim válasza:
Már nem vagyok kereső, ez az "ember" AZ , aki valóban szeretné elérni a megvilágosodást, keresse fel!
2013. jan. 3. 02:22
 24/32 anonim válasza:
0%

Egy női és egy férfi megvilágosodott él jelenleg Magyarországon.

A női megvilágosodott: [link]

A férfi megvilágosodott: [link]

2013. jan. 8. 17:07
 25/32 anonim válasza:

Szia Amria!

(Remélem jól sikerült ezt kivennem az oldaladból)

Megnéztem!Szép!

És bocsásd meg, de szeretnék egy-két dolgot leírni, ez csak egy vélemény és akár azt is szívesen veszem, ha egyfajta beszélgetésbe bonyolódnánk, akár itt, vagy mailben, ha van ehhez esetleg kedved.

Szép az oldalad, és biztos vagyok benne, hogy akár sokat segíthet másoknak, de a "megvilágosodás" felébredés, nem egészen erről szól, amiket leírtál.Egyrészt a testnek semmi köze a felébredéshez.Másrészt egy felébredt ugyanúgy öregszik, mint bárki más, vagy ugyan úgy lehetnek bármilyen betegségei mint bárki másnak.

(akár lásd. Ramana, Niszargadata, Papaji és még sorolhatnám)

A felébredés, nem más mint annak felismerése, hogy olyan mint én, elkülönült elme nem létezik.Nem más ez, mint felébredés az én álmából.Ráébredés, valódi Önmagadra (ÉN), mint Tudatosságra.Azaz nem azonosulsz többé a test-elmével.Ez a felébredés "megvilágosodás", nem más!

A.J.C. valóban figyelemre méltó!Egyetlen probléma, hogy nem a végső valóságról beszél és nem a nyílegyenes ösvényt, az önkutatást, tanítja.

Mindezektől függetlenül biztos vagyok benne, hogy sokat segíthet bárkinek ez a két oldal, de ezek egyike, sem a valódi felébredésről szól.

Kérlek, bocsásd meg, hogy leírtam ezeket, de ez a véleményem, ha esetleg reagálnál rá, nagyon szívesen venném!Köszönöm,hogy meghallgattál!

Üdv.

(ha már megszólítottalak, csak hogy ne maradjak névtelen)

MR

2013. jan. 10. 02:51
 26/32 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=MUqhHry3QW4..

http://www.youtube.com/watch?v=YJUHLQKVj78

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KEdZ..

A megvilágosodás, felébredés, az amit fent leírtam!

Ne képzelődj és ne csapd be magad!Az ilyen-olyan spirituális megtapasztalásaid, bármilyen csodálatosak is ne keverd össze a megvilágosodással, mert annak semmiköze semmiféle az elméd álltal teremtett élményhez!

A felébredés, semmi más mint annak felismerése, hogy az én nem létezik, soha sem létezett, csak egy gondolat, a fejedben, ahogy minden más is az.

Ezért Ramana és stb. az önkutatást ajánlotta, azaz irányítsd a figyelmed az én-re, ekkor az eltűnik, vagy inkább felismered, hogy olyan hogy én soha sem létezett.Ami pedig marad, az vagy Te valójában!maga a Tudattosság, Önnön létezésed érzése, minden más nélkül.Az hogy ki vagy valójában meghatározni, leírni lehetetlen, egyeszerűen csak vagy."vagyok aki vagyok" ez talán a legjobb megfogalmazás.

Aki nem csak spirituális képzelgéseibe szertne elmerülni, hanem valóban szertné elérni a megvilágosodást, felébredést, az keresse fel Kovács Attilát, ahogy fenn már belinkeltem az oldalát, mert itt magyarországon rajta kívül egyetlen "Mester", sem a valódi megvilágosodásról, felébredésről beszél, és egyik sem az önkutatást tanítja.

Ennyi!

ÉN AZ vagyok!Ez a végső valóság!

MR

2013. jan. 13. 18:19
 27/32 anonim válasza:

Amiért mindezeket ide elírtam, pusztán annyi esetleg másoknak, ne közel 22 évig keljen keresni, mint nekem.Aki gondolja keresse fel, aki nem nem!

Üdv.

MR

2013. jan. 14. 02:56
 28/32 anonim válasza:
Benko Daniel
2013. dec. 30. 20:11
 29/32 anonim válasza:
2017. ápr. 29. 10:04
 30/32 Logout99 válasza:
Ne haragudj, de te soha nem leszel megvilagosodva. Azt nem lehet célnak kituzni, nem lehet a jövőre eltolni. Megvilagosodni csak most lehet. Attól mert elvonulsz 3 hónapra egy erdőbe egyedül, konzervekkel.. Hát ez nevetséges.
2018. jan. 14. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!