Télleg minden csak kitaláció? Vagy létezik szellem, tündét, vámpír. Sorolhatnám
unalmas az életem....jöhetne valami izgalom:D
xDD
Én nem vitatkozok, hanem vitázok vele.
Az első személyeskedő, a második edzzi a szellemet és erősíti a jellemet! :)
"Tehát mindegy hogy a nő okos, vagy buta, vita nincs, csak a pitsája számít."
Neked csak az számít? Mert akkor te sem lehet egy észlény:) Max. egy pitsával szemben, de úgy meg nem nehéz. Keresd a kihívásokat, talán ér még meglepetés az életben! :)))
"Neked csak az számít? Mert akkor te sem lehet egy észlény:) Max. egy pitsával szemben, de úgy meg nem nehéz. Keresd a kihívásokat, talán ér még meglepetés az életben! :)))"
Statisztikai viszonylatban ez tény, az egyéni preferenciák változhatnak valamelyest. De ne legyenek illúzióid! :) A nőket nem az eszükért szeretik, arra ott lennének a férfiak! :) Viszont vannak dolgok, amiket velük nem lehet megcsinálni.
Pókokkal ijesztgetni például, nem tudom, te mire gondoltál, kis huncut! :)
ma 20:45
Nem félek a pókoktól :)
Szerintem meg igenis vannak nők, akiket lehet az eszükért szeretni. Én például sokkal okosabb vagyok, mint szép :)) A szerénységemet már nem is említem :))
... és bárcsak igazad lenne abban, hogy a férfiak okosabbak. Elsők közt lennék, aki boldog lenne, ha így lenne...:))
nem kitaláció!
léteznek!
és mind rád vadászik..
ezt a párbeszédet azthiszem nemitt kellene folytatni ;)
mennyetek chat-re vagy szobára...nekem teljesen mind1!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!