Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy magyarázzam meg a páromna...

Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy én hiszek Istenben?

Figyelt kérdés
Előre is bocsi lehet, hogy rossz topikba írok de jobbat nem találtam. szóval a barátnőm abszolút nem hívő ő inkább a mágiában hisz lenézi a keresztény vallást azonban én évek óta nem szóltam semmit hogy én valójában igen is valamilyen szinten hívő vagyok és például zavar az ha valaki Isten-t káromolja előttem de nem is ez a lényeg esküvő terén is nekem fontos lenne ez a típusú esküvő ő azonban tiltakozik ez ellen és nem tudom hogy mondjam el hogy az akit 5 éve ismer valójában Isten hívő és fontos neki ez a vallás Én fiu 21 ő lány 22 Előre is köszönöm a válaszokat
2011. jún. 6. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A hasonló kérdésekhez itt van a vallás kategória: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas
2011. jún. 6. 22:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha igazan hiszed az Istent,akkor ne tagad meg masok elött!Ez nem egy szegyelni valo dolog.A masik:kerd meg a Joistent,hogy segitsen ilyen esetben.Ennyi.
2011. jún. 6. 23:51
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Bocsáss meg, hogy ilyet mondok, de emiatt nem kell aggódnod, mert nem fogtok eljutni az esküvőig. Túl fiatalok vagytok, és ahhoz képest túl régóta vagytok együtt. Az ilyen kapcsolatok a legritkább esetben vezetnek oltárhoz, de ha mégis akkor majdnem biztos, hogy válás lesz belőle. Ne érts félre nem a nagy öreg beszél belőlem, mert én is csak 23 vagyok, de látom amit látok a saját környezetemben.

Amúgy én se értem, hogy maradhatott ez eddig titokban. Rég el kellett volna mondanod neki, de talán még nem késő. Egy erre alkalmas nyugodt pillanatban meséld el neki. Kezdjetek el úgy általában beszélgetni a vallásokról. Kérdezd meg tőle, ő hogy kezdett el abban hinni amiben hisz, és ezek után szinte adja magát, hogy beavasd a saját hitedbe. A templomi esküvőt pedig ne erőltesd. Én is nő vagyok, nekem van ugyan hitem, de vallásom nincs. És mikor a volt barátom anno a templomi esküvőről beszélt, hogy azt muszáj akkor az borzasztó volt. Már miért lenne muszáj? Rám akart kényszeríteni valamit, ami nem én vagyok. Persze nehéz ilyenkor kompromisszumot kötni, hiszen ha meg nincs templomi esküvő akkor meg én vettem volna el tőle valamit, ami őt megillet. Nehéz eset.. de már nem kell ezen agyalnom.. ez már a múlt :)

Neked ennek ellenére azért sok szerencsét kívánok!

2011. jún. 7. 05:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem túl nagy feneket kerítesz a dolognak. Megmondod azt jól van. HA és ismétlem HA esküvőre kerül a dolog (egyet kell értenem az egyik fenti hozzászólóval, hogy túl fiatalok vagytok, de bármi megeshet), azt megbeszélhetitek akkor. Nekem is volt olyan kapcsolatom ahol a párom vallásos ember volt. Amíg ő az istentiszteleten volt én megvártam a kocsmában. Tiszteletben tartottam a hitét, pedig...
2011. jún. 7. 08:42
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

en a baratnodet sajnalom, hogy egy szellemi fogyatekossal el egyutt...

nekem meg a jelszavam is istenkaromlas. juuuuhuuu megyek a pokolbaaaaaaaa:)

ecceru vagy fiam.

2011. jún. 7. 13:41
 16/19 anonim ***** válasza:

háát előző..siralom.

nem lehet mindenki ilyen naccccerű, ilyen bölcccs,

mint te, ó Első Nagy Genial 53%-os13:41, beláthatod!

2011. jún. 7. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:

tehat a te 69 szazalekod mar felhatalmaz arra, hogy az 53% osokat lebecsuld:))))))

ecceru vagy edesocsem nagyon egyszeru. GOndolom majd gyursz, hogy legyen 75% od es rogton lefitymalod a 69 %-os embereket:))))

gyurjaaaaaaaaa

2011. jún. 7. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:

dehogy gyúrok, gyúrjon a halál

lenyűgözően ostoba vagy, csak azt akartam mondani

2011. jún. 7. 14:10
 19/19 anonim ***** válasza:
és nem a% miatt, annak semmi köze
2011. jún. 7. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!