Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történhetett, álmomból...

Mi történhetett, álmomból felriadva nem tudtam megmozdulni?

Figyelt kérdés
Felriadtam álmomból, rémálmomból. Nem tudtam megmozdulni.Csak a szemem tudtam mozgatni.Olyan volt mintha állna valaki az ágy mellet. Kiabálni akartam...de semmi. Egyszerűen mozdulni sem bírtam.Soha életemben nem féltem még ennyire. 1-2 perc lehetett az egész (talán annyi sem, csak a félelemben annyinak tűnt),aztán újra tudtam mozogni Felkapcsoltam a villanyt, sehol senki....
2011. jún. 5. 00:19
1 2
 11/13 anonim válasza:
Csak akkor fordulhat ez elő, ha nem alszol el rendesen, csak a tested alszik, el de az elméd nem, aztán elalszik az elméd, aztán amikor felébred az elméd, a tested még aludni akar, ez okozza hogy nem tudtál mozogni, a látomást meg az álmodból vissza maradt dolog, amit felerősített az elméd. de ha a tested ébred fel előbb, míg az elméd alszik, akkor az az alva járás egyik oka is lehet.
2013. máj. 16. 13:51
 12/13 anonim válasza:
alvásparalízis volt
2014. dec. 28. 18:16
 13/13 Tia14 válasza:
Előfordul ilyesmi, de ezt csak álmodod, igazából nem történik meg, csak olyan mintha mert nagOn élethűen éled át. Velem is volt ikyen. No para
2015. jún. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!