Mi volt ez a fura érzés amikor betéptem?
Szóval túl sokat szívtam, és séta közben olyan volt mintha ki-be szállt volna a lelkem. Éreztem hogy kiszáll aztán meg vissza. Nem hiszek semmi ilyen dologban, de olvastam már ilyenekről, és nagyon fura volt mert éreztem is.
Az agyam szórakozhatott ezek szerint?
A fu hasonlo hallucinaciokat tud eloidezni, mint akar az LSD. Na, nem olyan erovel, de a drogokat (gombat pl) az osi civilizaciok azert hasznaltak, hogy "kiszalljon" a lelkuk a testukbol es ezaltal kapcsolatba tudjanak lepni felsobb rendu lenyekkel,transzba estek. Ezzel ugymond ok gyogyitottak az embereket, mert azok a lenyek elmondtak nekik a gyogymodot...
Lehet, hulyeseg, de szerintem ateltel egy kisebb transzot, csak mivel benned van a felelem, nem tudtad magad elengedni teljesen... (gyakoroltam en is, bar ilyen allapotban meg nemigen, ez varat magara, de felkeltetted az erdeklodesemet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!