Skorpió tini lány jelleme?!
helló!esetleg valaki tudna írni egy jellemzést skorpió csillagjegyű tini lányról??
köszönöm!:)
UI.:neten nem igazán találtam:S
19:28
már 1000 éve ismerem a "trükkjét", de ha nem hiszed, akkor keverj össze egy párat és találomra válassz ki egyet cím nélkül. bármelyiket húzod, magadra ismersz belőle
19:28
Bocsánat,de ÉN az ismerőseim alapján írtam le néhány jellemző dolgot,de azt egy szóval sem írtam oda,h ez minden skorpióra igaz a másik meg,h amit te írtál az nem a horoszkóp jellemére utal,hanem,h annak a bizonyos horoszkóp mit vár hat arra a napra:D
Azt meg főleg nem értem,ha egy ember nem a másikéhoz hasonlóan gondolkodik ráerőlteti a saját gondolat menetét/gondolkodását,h az azért is így van!Ha a Kedves Kérdező hisz benne és érdekli a dolog,akkor nem értem mit pattognak itt az olyan emberek,akiket meg főleg nem is foglalkoztat az ilyen téma...remélem kicsit észhez kapnak már az emberek,h nem mindenki egyforma és ha ez így van, illene elfogadni:D
"A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35"
Tudom hogy az ismerőseidet jellemezted, én is egy ismerősömet jellemeztem, de a lényeg hogy teljesen más a jellemük. Nincs olyan hogy valakire jellemző az adott jegy.
"19:35 kétfajta skorpió van:a nyugodt stb.,a másik pedig amit leírt a többség!"
gratulálok, ezzel jellemezted az egész emberiséget.
Elárulok vmit: az összes többi jegyre is ez a kettő embertípus vonatkozik a nyugodt, meg a lobbanékony...
19:34
1. veszel 2 egyforma újságot, amiben van horoszkóp
2. kivágod az összeset, úgy hogy ne tudd melyik csillagképhez tartozik
3. elolvasod
4. miután magadra ismertél, megkeresed a 2. példányban, hogy melyik csillagkép jóslatát olvastad
5. rájössz hogy hülyeség az egész horoszkóp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!