Skorpió tini lány jelleme?!
helló!esetleg valaki tudna írni egy jellemzést skorpió csillagjegyű tini lányról??
köszönöm!:)
UI.:neten nem igazán találtam:S
Tehát nálad bevált a horoszkóp, de itt kéred a jellemzésed. Akkor, hogy vált be? Itt valami logikai ellentmondást vélek felfedezni.
Kérdésedre válaszolva: Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb r*hadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.
drága Anikó, a horoszkóp azért jön be mert olyan ködös utalásokat írnak bele, ami már szégyen.
Pl. nekem olyat írt ma, hogy mostanában olyan munkahelyre vágyom, ahol több pénzt kereshetek.
JÉÉÉÉÉÉÉ tényleg így van.
Vagy hogy a jövő hónapban egy fontos személy jön el hozzám.
ennyi ködös utalást...
Konkrét dolgot SOHA nem írnak, mert akkor nem válna be és nem hinne benne senki.
A ködös dolgok 50%-a beválik és akkor jönnek ide a vérasztroezósok hogy a horoszkóp "demegmondta a jövőt"
Ha nem válik be, akkor meg nem foglalkoznak vele, elfelejtik.
"lobbanékonyak,sokszor elviselhetetlenek,érzelmesek,okoskodók,szenvedélyesek,sokszo
r durvák,nehezen engednek másokat közel magukhoz"
Én ismerek skorpiót, aki nyugodt, barátkozó, visszafogott.
Na most ilyenkor mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!