A rossz embereket előbb vagy utóbb utoléri a sors?
Figyelt kérdés
Itt az átverős megalázó,anyagias lelkületű emberekre gondolok.Miért van az,hogy a jók szegények,folyton csapdába esnek és lelkileg terrorizálhatók?A gonoszok meg élik a nagyvilági életüket,a betegségek elkerülik őket é hosszú életű emberek.És a jók folyton szenvednek,nemjutnak ötről a hatra és az egész életük egy nyüglődés...Szóval várható megváltás,hogy a végén minden rossz elnyeri méltó büntetését??2011. máj. 25. 06:53
21/31 anonim válasza:
Ezt nem értem. Mire céloztál? Nem ismerem ezt a Golgotán micsodát vagy mit.
22/31 A kérdező kommentje:
Nem ismered?Hát a Golgota hegyen át vezet az út a mennybe,amit Jézus elszenvedett,ezt szokták mondani.Örülök,hogy tanultál...:)
2011. máj. 25. 13:37
23/31 anonim válasza:
Hiszek a karma tövényében, tehát én úgy gondolom, hogy igen, elnyerik méltó "büntetésüket".
25/31 A kérdező kommentje:
Dehogy vagy te ateista.Majd lesz egy különös szitud és ráébredsz,hogy nem vagy egyedül.És azt illik megköszönni.
2011. máj. 25. 13:56
26/31 anonim válasza:
Én Sátánban hiszek, egész jó fej szerintem.
Relatív az a fogalom szerintem, hogy gonosz.
Kinek mi az?
Engem meg se próbálj megtéríteni, a csontomig romlott és aljas vagyok.
27/31 A kérdező kommentje:
Szabad akarat...
2011. máj. 25. 15:00
28/31 anonim válasza:
Ehhez az lenne szükséges, hogy létezzen valami olyan lény, amelyik figyeli a sorsod! Aztán - ha úgy látja, hogy igazságtalanság történt - közbelépne.
Ha nincs ilyen lény, vagy nem érdekli a sorsod, vagy netán mások a fogalmai a rosszról, mint neked - akkor bizony a rossz emberek sem kapják meg a maguk büntetését soha.
Erről csak annyit, hogy Mengele több, mint 70 éves volt, amikor szívrohamban meghalt egy dél-amerikai strandon. Soha életében semmiféle problémája nem volt, és még Dél-Amerikában is kísérletezett embereken.
29/31 Bretso válasza:
De azt ugye tudod, hogy azzal, hogy rosszat kívánsz másoknak, magad is rosszá válsz, így végül te is pórul jársz... Persze a te hited szerint, ami szerintem persze hülyeség.
30/31 anonim válasza:
Előttem szóló, abban hisz amit akar. Neked ezért nincs jogod lehülyézni a vallását. Igaz, kicsi az esély rá hogy igaz, de mindig ott van az esély hogy a bibliában van az igazság. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!