Ki az a 404? Mi a baj vele?
Figyelt kérdés
Láttam itt kérdéseket róla, de fogalmam sincs ki ő. Valaki felvilágosítana?2011. máj. 23. 11:07
1/10 anonim válasza:
ő itt a jani ufó témában
sok riválisa van akik lehordják itt mindennek mert 404-nek inkább hisznek mint a a reptoidoknak.
2/10 anonim válasza:
nem tudom hogy honnan veszi a sok hülyeségeket 404...... ráadásul én egy ufo szakértő vagyok, és nem bántásból de néha olyanokat mond hogy ......
5/10 anonim válasza:
404 egy lumbulábi kém, a reptiliánok elől menekül, akik meggyalázták.
6/10 anonim válasza:
Miért kell ennyi kérdést feltenni, egy feltehetően lökött emberről?
Ha mindent tudd, akkor mondja meg, hogy mi a nevem, korom, végzetem.
7/10 BlackSword válasza:
Egy mesemondó, és az a baj vele, hogy itt teríti a fantazmagóriáit...
8/10 anonim válasza:
Baromságokat ír, de sztem élvezhető, jó sci fi író lenne.
9/10 anonim válasza:
A krixkraxiak, meg a reptiliánok megint elrabolták 404t,benne volt a híradóban. Vagy most a motherbookdriverek meg az annuakik tették?
10/10 anonim válasza:
Én azthittem hogy a motherbookdriverek rabolták most el és a lumbulábiaknak nincs közük hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!