Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van ha újra elkezdődik?...

Mi van ha újra elkezdődik? Fel merjem venni vele újra a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Általános iskola 5. osztálytól kezdve a legjobb barátnőm volt.Sülve főve együtt voltunk.Egyszer csak valahogy feltűnt,hogy ami egyikünkkel megtörténik az egyik évben,ugyanaz a dolog megtörténik a másikunkkal is egy éven belül.Pl. találtam egy pénztárcát egy telefonfülkében,volt benne 60 ezer forint.7 hónappal később ő is talált egyet,bár pénz nélküli üreset.Ha bedöglött a kocsijuk,tudtam,hogy hamarosan a mienk is be fog.Meg is történt.Ha ő elhagyta valamilyét,tudtam,hogy nemsokára én is el fogom hagyni,bármennyire is vigyázok.A legborzasztóbb eset az édesapja halála volt.Fiatal volt még és agydaganatot diagnosztizáltak nála.Fél év alatt elvitte.Mikor meghalt az apukája(tudom,szemét,önző dolog) azonnal megszakítottam a barátnőmmel minden kapcsolatot,mert az én édesapám még élt és úgy gondoltam talán így sikerül megúszni.De nem sikerült.Apukám egy éven belül meghalt egy orvosi műhiba miatt.Két évvel azután hogy megszakadt minden kapcsolat közöttünk egyszercsak felhívott,hogy azonnal beszélni akar velem,mert veszélyben vagyok.Még aznap találkoztunk,és elmesélte,hogy egy kislánnyal álmodik minden este.Beszélgetnek,de az utóbbi időben a kislány megváltozott és azt mondja,hogy mindenkinek ártani fog akit a barátnőm szeret.Anyukája azon a héten tüdőgyulladást kapott,a kutyája napok óta folyamatosan nyüszít és össze vissza mászkál a lakásban,a barátját meg elütötte egy kis teherautó a zebrán,mert ő úgy látta,hogy zöld a lámpa,elindult,miközben piros volt a lámpa és mindenki más a járdán maradt.Azért akart velem beszélni,hogy ezt elmondja,mert úgy gondolta,hogy talán én következem.A hideg is kirázott az egésztől,nem tudtam,hogy most kajak megbolondult vagy igaz az egész.Kb. 10 éve nem beszéltünk ,de most egy közösségi oldalon megkeresett.FÉlek felvenni vele újra a kapcsolatot,mi van ha ez az egész újra kezdődik?Mi van ha nem csak kitaláció volt és minden szó igaz a történetéből?
2011. jún. 26. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha tényleg olyan jo barátok vagytok akkor ved fel vele a kapcsolatot.és segics neki valahogy.szellem démon témába othol vagyok ha valami kérdésed van irj privátba
2011. jún. 26. 22:12
 2/18 anonim ***** válasza:
Ezt álmodtad vagy egy új horror forgatókönyve?
2011. jún. 26. 22:13
 3/18 anonim ***** válasza:

még életemben nem hallottam ilyet,csak filmekben.

Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot és ott segitsétek egymást ahol tudjátok.Ha már ennyi minden összeköt titeket,csak van rá valami megoldás,magyarázat vagy akármi,mert ennyi véletlenséget már én sem hinnék el.Keressetek fel egy megbizható jósnőt,kérdezzétek ki alaposan,hogy mi ez,hogy nem-e valami mágia áll e a háttérben.Kiatartást.

2011. jún. 26. 22:15
 4/18 anonim ***** válasza:
josnöt? gratulálok.szellem ellen josnö....
2011. jún. 26. 22:19
 5/18 anonim ***** válasza:
ki beszél itt a szellemekröl?! miböl hiszed,hogy ez egy szellem?
2011. jún. 26. 22:22
 6/18 anonim ***** válasza:
ja bocs nem írtam az előzőhöz rendesen. általába ha álomban ijenel keres fel valaki valami akkor valamit üzenni akar és általában szellem vagy démon.bocs este van már fáradok xd
2011. jún. 26. 22:28
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem álmodtam,bár csak úgy lenne,akkor talán édesapám még élhetett volna jó pár évet.Én egy teljesen átlagos nő vagyok,ő viszont már kamasz korunkban is vonzódott az elvont dolgokhoz.Agykontrollal kezdte,de megijedt,mert valami fának a testébe "belement" és érezte minden fájdalmát,ezért abbahagyta.Most mikor megkeresett a közösségi oldalon leírta,hogy buddhista főiskolára járt,de amikor megnéztem a fényképeket amiket föltett magáról a körülötte ülő embereken egy dolog tűnt fel:mind fehér ruhában van,kivéve őt.Tudom,hihetetlennek tűnik ez az egész,de most már van két gyermekem és ha újra kezdődik az egész velünk,mármint az ismétlődés....nem tudhatom,mi történt vele az elmúlt egy évben,nem biztos,hogy én is át akarom élni.Amúgy meg miben tudnék neki segíteni?Tőlünk teljesen függetlenül történtek ezek a dolgok,hisz hiába szakítottam meg vele a kapcsolatot,mégis meghalt az apukám.
2011. jún. 26. 22:28
 8/18 anonim ***** válasza:
a lelketek között van egy fajta kapcsolat itt tökmindegy már hogy tarcsátok a kapcsolatot vagy nem.1x találkoztatok és annyira összekapcsolodtatok onantol nincs menekvés.én is igy vagyok csak én fájdalom terén egy olyan emberrel aki egyszer nagyon közel ált hozám de mostanába inkáb.....na de amit csinál magával vagy történik vele érzem a fájdalmát pont ugyan ot ugyan olyan erövel ez is kemény...
2011. jún. 26. 22:33
 9/18 A kérdező kommentje:
Ez azért nem állja meg a helyét,mert mint írtam és egy kétgyermekes anyuka vagyok,neki nincs gyermeke.Én párkapcsolatban élek,ő szingli.Tehát valahol megszakadt ez a dolog,ezért félek attól,hogy mi van ha újra kezdődik?
2011. jún. 26. 22:37
 10/18 anonim ***** válasza:
pontosan nemtudom. ilyet még nem tapasztaltam.
2011. jún. 26. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!