Mi volt az óvodai jeled? Ezeknek a jeleknek van valami jelentése?
Pöttyös labdások!! Nem találkoztatok véletlen Dévényi Tibi bácsival? Meglenne a kapocs:) Na, jó... csak vicc volt!
Nekem Hold volt a jelem és már ovi előtt is a kedvenc hobbim az alvás volt! És nagyon sokáig csillagász szerettem volna lenni!
Pszichológiai értelemben lehet kihatással! Egy plusz inger a gyerekkorodból! A nagyobbik húgomnak szívecske volt a jele és nincs olyan ruhája vagy tárgya ami nem lenne egy -minimum ragasztott- szívecske! A másik húgomnak pillangó volt és most is szereti őket és magát a természetet is!
Ha a pszichológiát nézzük van jelentése!
nekem bölcsiben tyúk, óvodában meg fagyi volt a jelem.
A fagyi azért mert szeretem, a tyúkot meg nem tudom.
Bár nincs köze az élethez.
Ez csak egy jel hogy meg tudjuk különböztetni az óvodában a törölközőnket poharunkat a másétól.
ne legyen veszekedés hogy az meg az enyém nem a tiéd!
mert ha nem lenne jel akkor nem tudnák hogy mi kié.
mert ha valakinek ugyanolyan a törölközője, hiába ha van jel és akkor tudjuk különböztetni,
a jel erre való.
nincs köze az életnek hozzá.
Körte és perec.
Semmi köze a jelenlegi életemhez. Nem lettem sem őstermelő, sem kertész és perecárus sem.
Az igaz, hogy mindkettőt szeretem :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!