Mi volt az óvodai jeled? Ezeknek a jeleknek van valami jelentése?
Figyelt kérdés
Van köze a mostani életedhez/munkádhoz/hobbidhoz; bármihez?2011. máj. 7. 18:13
1/34 anonim válasza:
én hiszek benne,hogy van ennek jelentése,bár nekem cseresznye volt,szal nemhiszem,hogy ennek kihatása lenne a jövőmre.:)
2/34 anonim válasza:
házikó volt a jelem - és igen, van köze a mostani életemhez. egy házban lakom.
3/34 anonim válasza:
énnekem hal volt a jelem az oviba,de ez végig kiséri az egész életemet
4/34 anonim válasza:
Nekem katica volt, de nehogy már ezen is múljon a sorsom XD Nem elég ez a horoszkópos hülyeség? XD
5/34 anonim válasza:
Nekem piros kalapos gomba volt, fehér pettyekkel. Tényleg nem vagyok normális. :)
6/34 A kérdező kommentje:
Nem montam, hogy ezen múlik a sorosod :) csak kíváncsi vagyok, hogy van-e jelentése ezeknek. Amúgy nekem eper volt a jelem, de eddig nem vettem észre, hogy köze lenne bármimhez. :)
2011. máj. 7. 18:32
7/34 anonim válasza:
Nekem is Cseresznye,szép piros:)
Talán annyi jelentése van,hogy most is nagyon szeretem,főleg a nagy szemű kemény ropogósat:)
Hmmmmmmmmmmmm
8/34 anonim válasza:
Nekem pöttyös labda volt, de így 27 évesen nem érzem, hogy bármi hatással lett volna rám :)
9/34 anonim válasza:
Nekem tulipán volt. Bölcsiben és oviban is. :D
A szülőknek lehetett választani, és 3 évesen, mikor bölcsibe mentem, ez volt az egyetlen virág, amit nagyon szépen le tudtam rajzolni, így ez lett a jelem. De a mostani életemhez nincs köze, a kedvenc virágom akkor is a cseresznyevirág marad. ^^
10/34 anonim válasza:
nekem is pöttyös labda volt, és közöm sincs hozzá, focit se szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!