Egy kis érdekesség! Ti melyik irányban látjátok mozogni a lányt?
2011. ápr. 22. 11:02
61/67 anonim válasza:
Le is írja, h nem mindenkinek megy, h mindkettőt lássa. nekem és a páromnak ment, észrevettük, mikor váltott. aki csak egy irányba látja pörögni, az a világot is egyszerűen látja csak. :)
62/67 anonim válasza:
az fa*a akkor ti látni fogjátok az ufót is én meg nem :(
63/67 anonim válasza:
Jaj már ti ritka hülyék vagytok!!! Olvassátok már el ami a kép alá van írva!-.- -.- -.-
Nem hiszem el már, hogy miket írkáltok. Igen(!!!): Valaki CSAK jobbra látja, és valaki CSAK balra, de valaki MINDKÉT felé látja mozogni!!! És olvassátok el(!!!), hogy miért van ez így, és ne csodálkozzatok már, és ne értetlenkedjetek már könyörgöm. A tudósok meg csak tudják, mit miért állítanak!!!
64/67 anonim válasza:
Én is mindkét irányba látom mozogni.
65/67 anonim válasza:
én csak úgy látom ahogy az óra megy :( :D
66/67 anonim válasza:
ez rohadt nagy.:D már tudom úgy is nézni, hogy csak fél köröket fordul.:D
67/67 anonim válasza:
Ez nem valami elfuserált animáció? egyszer jobbra egyszer barra forog , van hogy beakad és csak fél köröket megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!