Hogyan lehet levitálni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 15:46
1/21 anonim válasza:
Leteszel egy mágnest a földre, a hátadra-lábadra meg nyakadra rögzítesz azonos pólusú mágneseket. Hát így :)
Use MAGNETZ for levitation!
2/21 A kérdező kommentje:
csak nem tréfarépát evett valaki? :D
komolyabb válaszokra számítottam ;)
2011. ápr. 7. 15:55
4/21 anonim válasza:
De de, én ilyen kis humorherold vagyok.
Miért,szerinted a kínai Monorail vonat hogy tud a sín FÖLÖTT közlekedni?
5/21 anonim válasza:
Hát igen.. máshogy nem fogod tudni.. Max ha felkötöd magad, esetleg... bele se kedzek mert felsorolok vagy 20000 filmtrükköt te meg csak lecseszel hogy normális választ vártál.
Levitálni fizikai képtelenség.
6/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
Szerintem biztosan lehet, különben minek foglalkoztak voltak vele.
8/21 anonim válasza:
De lehet:
nézd meg, hogyan csinálják a Dragon Ball Zed-ben, a KI-jüket növelik, amivel elérhető a repülés is.
9/21 anonim válasza:
A levitálás mindig is az ember egyik nagy vágya volt. Hogy lehetséges-e vagy sem, hááát... Jelen fejlettségünk mellett nem, de ha esetleg elérsz egy nagyon tiszta full bölcs szintre, mint Jézus, vagy Buddha, akkor talán mehet. Az biztos, hpgy el kell szakadnod a materiális világtól. Ha valaki tud is levitálni, hidd el, hogy nem a nyilvánosság előtt él.
10/21 anonim válasza:
azt cáfolnám , hogy sehgy , mert ha megfelelő meditácios állapotba kerülsz , már érzed is a lebegésszerü állapotot . Én kiprobálatm! és 10 , jére sikerült
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!