Hogyan lehet levitálni?
azt mondod, hogy: vingardium leviosa
de véletlenül sem azt, hogy: vingáádiúúm leviosszá
Szerintem - ahogyan előttem is leírták - lehetséges, de az ember ebben a "fejlettségi" állapotában szinte képtelen rá.
Vannak olyan magasabb rezgésszintek, amiket a legtöbb ember nem hogy nem tud elérni, hanem még csak nem is tud róla, nem is hisz benne. Így elég nehéz. Ez is nagyon komplex téma, nem hiszem, hogy egy ilyen "Humor-Herold fórumon agyatlan emberkék között kellene ezt a kérdést megtárgyalni...
Én sajnos még nem találtam olyan fórumot, ahol ezt teljes valójában kötötlenül ki lehetne beszélni. A közvetlen környezetünkben pedig szinte lehetetlen olyan embert találni, akinek ideje is van, fogékony is rá és értelmes polémiát lehet folytatni vele ebben a témában.
No de "Türelem rózsát terem"! :)
én tudok olyan fórumot ahol tárgyalják páran ezt akik érdeklik :)
max privátban irom meg a cimét ilyen oldalra nem irom le,mert tudjátok hogy sok idióta ember látógatja az oldalt.
köszi a válaszokat :)
ez persze csak azokra vonatkozik, akik nem azért válaszoltak, hogy kötekedni tudjanak
21:18 - Te se tudsz levitálni, ne osszad az észt! Majd ha levitálsz, rakd fel youtube-ra, és akkor megnézem, és tanulok. Szerintem se lehet, de ha mégis érdekelne hogy hogy, viszont amég nincs OKJ-s levitácicó képzés, addig nem hagyom magam hülyíteni!
"De lehet:
nézd meg, hogyan csinálják a Dragon Ball Zed-ben, a KI-jüket növelik, amivel elérhető a repülés is." - Még színes csíkokat is húznak maguk után, mintha rakétát reggeliztek volna hátulról.
Hello "tegnap 01:32"!
Én nem azt mondtam, hogy tudok levitálni, de azt viszont mondtam, hogy nem lehetetlen. No, próbáld már ki légyszíves lelassítani a testműködésedet úgy, hogy szinte csak vegetálsz (szívverés, anyagcsere, bla-bla). És ez bizonyított tény!
Te amúgy láttál már 10 millió EUR-t egy összegben a saját szemeddel? Lehet emberkedni és azt mondani, hogy igen, de ha mégsem, az attól még létezik!!!
Az emberi faj agyatlan kishitűsége s a Te szánalmas hozzászólásod bizonyítja azt, hogy az ember még nem elég fejlett az ilyenfajta dolgokhoz.
Szép napot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!