Hogy álmodjak tudatosan?
utolsó
bazze ha a herkát a lsdvel egy csoportba rakod akkor nem sokat érthetsz a dologhoz. szerintem vagy olvass utána vagy inkább ne is emlegesd őket.
ilyet se hallottam még, hogy valaki a tudatos álmodást akarja megcáfolni.:D Tom Benko, halkan megsúgom neked, hogy az LD tudományosan igazolt jelenség...
nah, de hogy ne csak offoljak...lefekvés elött tudatosítsd magadban, hogy ami innentől történik(persze csak addig, amíg fel nem ébredsz:D)az nem a valóság, hanem álom, és az álmokat te irányítod. akár mantraként is mondogathatod magadban... az is segíthet, hogy amikor felébredsz minden egyes álmodat lejegyzetelsz. így jobban kiismered az álmaidat. vagy van még a valóság teszt is, állítólag az is hasznos tud lenni.
Végülis próbálni még nem próbáltam, úgyhogy tényleg nem sokat foglalkoztam vele. Nem tudom, feltűnt-e, hogy csak felsorolok, nem csoportosítok.
Utolsó: Valamit erről az igazolásról adjál, légy szíves, mert még az életben nem találkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!