Ez csak a véletlen? Vagy a sors keze?
Figyelt kérdés
ma a buszmegállóban álltam és reménykedtem benne hogy a kiszemeltem mellém ül...néztem a földet, és a beton hol vizes volt, de volt ahol már meg volt száradva. és úgy kijött belőle egy "rajz" vagyis én láttam benne h ott áll az ülés mellett ahová én leültem..és hát tényleg mellém ült. aztán elindult a busz, majd ezsembe jutott egy zene és az játszódott le bennem, erre hirtelen valakinek az mp4-én ugyanaz a dal szólalt meg rögtön azután mikor rágondoltam arra a zenére. Egyébként mindketten félősek vagyunk, bár szerintem a sors nagyon össze akar bennünket hozni..aztán lementünk bnőmmel az ebédlő előtti előtérbe, majd még ott volt pár osztálytársam..és aztán jött a kiszemeltem de akkorra mindenkire rájött az h megy ebédelni, wc-re, szal mikor ő már megérkezett csak mi ketten voltunk az előtérbe...vannak még hasonló sztorik...2011. ápr. 5. 15:03
11/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. 40 évesen kijelentem, hogy véletlenek nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!