Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hová lett 404? Valaki látta...

Hová lett 404? Valaki látta itt mostanában?

Figyelt kérdés
Amióta megjelentek itt az őt gúnyolók,nem látom :( Írt mostanában? Csak normális válaszokat kérek ! Egy igen/nem is megteszi,de nem vagyok kíváncsi azokra,akik csak gúnyolni tudják. Köszönöm szépen a válaszokat.
2011. ápr. 2. 22:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm.

A többieknek meg üzenem,hogy ti nagyon okosnak képzelitek magatokat,de egy szöveget nem tudtok értelmezni. Mert megérteném a beszologatásokat,ha nem irtam volna le direkt,hogy nem vagyok rá kiváncsi.Ha ez se jut el a tudatotokig akkor komoly gondok vannak veletek.

2011. ápr. 3. 09:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy a sok tudatlan ember miatt akik csak beszólogatni tudnak neki minden egyes válaszai után, úgy gondolta hogy ha ennyien nem kedvelik akkor inkább nem is ír ide semmit az "ő kedvükért".
2011. ápr. 3. 10:56
 13/20 BlackSword ***** válasza:
34%
Nehogy már 404 legyen a szegény szerencsétlen mártír, aki csak segíteni akart... Sok lenne ez már az egójának, amikor a sok rizsájában egy szemernyi valós tudás sincsen... Anno Ő mondta, hogy az idegen anyahajó fingmeghajtású... Ahhoz képest egy toj-toj wc-t sem lehet felrobbantani öt napnyi finggal... Akkor hogyan hajtana meg egy akkora hajót... A többi nevetséges parasztvakításáról nem is beszélve... Az ember telepatikus lény... Melyík szerve által??? Nah??? És a konkrét kérdések után meg mellébeszél, mint a cigány, amikor a bor árát kérik...
2011. ápr. 3. 16:01
 14/20 anonim ***** válasza:

"Az idegen anyahajó fingmeghajtású."???

Valóban ezt írta az egyik válaszában?

2011. ápr. 3. 16:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem írt olyat.
2011. ápr. 3. 16:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Aha,....... már amúgy is kételkedtem ebben mert 404-ből nem veszem ki hogy ilyet írna válaszként.
2011. ápr. 3. 17:10
 17/20 BlackSword ***** válasza:
De!!! El kell ábrándítsalak benneteket... Írt ilyet... Sőt... Részletezte is, hogy az ufók belepukiznak egy tartájba, és ezzel hajtják meg az anyahajójukat... Keressétek ki... Ott van feketén fehéren...
2011. ápr. 3. 17:26
 18/20 anonim ***** válasza:

BlackSword

Szerintem képzelődsz, 404 nem írt olyat.

Legfeljebb egy ál-404.

Linkeld be.

2011. ápr. 3. 17:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Most a legjobb módszer az ha magam próbálom kikeresni 404. válaszait és megtalálni azt ami eléggé felkeltette a kíváncsiságom.
2011. ápr. 3. 18:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Én láttam ma valamelyik válaszát de nem olvastam el a szokásos min. 40 mondatos értelmetlen szöveg volt. :D

De lehet hogy csak mi vagyunk olyan kis alsóbbrendűek h nem tudjuk megfejteni csodás válaszait. Ha így van, én örülök :D

2011. ápr. 3. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!