Hová lett 404? Valaki látta itt mostanában?
Figyelt kérdés
Amióta megjelentek itt az őt gúnyolók,nem látom :( Írt mostanában? Csak normális válaszokat kérek ! Egy igen/nem is megteszi,de nem vagyok kíváncsi azokra,akik csak gúnyolni tudják. Köszönöm szépen a válaszokat.2011. ápr. 2. 22:05
1/20 anonim válasza:
Szerintem most a CSK1-el túrázik valahol a Goauld-ok területén.
Különben nem csodálom, hogy nem ír. Lehet megjött a józan esze.
3/20 anonim válasza:
hát ha gúnyolók miatt nem jön ide, akkor viszont ezzel azt is jelzi hogy azoknak van igaza akik gúnyolták őt, hát igen könnyebb megfutamodni, minthogy a saját igazáért kiálljon és harcoljon,
4/20 anonim válasza:
404 egy rendes ember, aki igazat mond. Jól és bölcsen teszi, hogy nem törődik a gúnyolódókkal. A vitatkozás, veszekedés nem megoldás.
"Okos enged, szamár szenved."
5/20 anonim válasza:
Vagy kiderült, hogy a 404 igazából 500 és bezárták.
6/20 anonim válasza:
Ez egy ritka nagy marhaság volt. Miért is lenne igaza a gúnyolódóknak? Hol van ebben logika?
Ebben a témakörben nem lehet "kiállni az igazért", mert ha ő azt mondja, hogy kerek, akkor a másik azt mondja, hogy szögletes. Na kinek van igaza? Ez csak egy értelmetlen szélmalomharc, energiapocsékolás lenne.
Itt az érvényes az, hogy: "Nem azért mondom el, hogy elhiggyétek, hanem azért, hogy tudjátok."
8/20 anonim válasza:
lehet kikapcsolták az internetet a bolondok házában vagy a sitten
9/20 anonim válasza:
én múltkor láttam amikor nem töltődött be az oldal! :o
10/20 anonim válasza:
Állítólag diplomáciai tárgyalásokat folytat a reptoidokkal, hogy elkerülhető legyen a 2012-es világvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!